UFC-gaalaillalle surkea päätös – juuri palkittu supertähti pidätettiin Las Vegasissa

Vapaaottelija Jon Jones on pidätetty Las Vegasissa epäiltynä muun muassa perheväkivallasta, kertoo ESPN.

Jones pidätettiin varhain perjantaiaamuna paikallista aikaa. UFC:n alemman raskaansarjan entinen maailmanmestari ja yksi kaikkien aikojen ottelijoista oli osallistunut Las Vegasissa gaalaan, jossa hänen ja  Alexander Gustafssonin ottelu vuodelta 2013 nostettiin UFC Hall of Fame -kunniagalleriaan. Vain tunteja gaalan jälkeen Jones pidätettiin.

Jonesia epäillään lievästä perheväkivallasta sekä ajoneuvoon liittyvästä vahingonteosta. Jonesia on määrä kuulla Las Vegasin tuomioistoimessa lautaina iltapäivällä paikallista aikaa, myöhään illalla Suomen aikaa. Jones voi päästä vapaaksi 8 000 dollarin, noin 6 800 euron takuita vastaan.

Supertähti on aiemminkin ollut ongelmissa lain kanssa. Hän on aiemmin syyllistynyt muun muassa rattijuopumukseen ja onnettomuuspaikalta poistumiseen sekä pahoinpitelyyn. UFC-pomo Dana White kommentoi tapausta sarkastiseen tyyliin.

– Tämä kaupunki ei tee hyvää Jon Jonesille. Taas mennään, White sanoi ESPN:n mukaan.

– Tämä ei ole enää edes sokeeraavaa. Tätä melkein odottaa, kun hän tulee tänne. Emme voi tuoda häntä Las Vegasiin 12 tunniksi Hall of Fame -nimitystä varten. Tämä on ongelmallista. Hänellä on runsaasti demoneita.

Jones ei ole otellut helmikuun 2020 jälkeen. ESPN:n mukaan Jones suunnittelee paluuta häkkiin raskaassasarjassa.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja