U20 MM-kisat: Suomen välierävastustaja ja ottelun ajankohta selvillä

Miten Nuoret Leijonat onnistui viemään voiton? Live pui jännittävän Suomi–Ruotsi-pelin käänteet ja kertoo, millainen vastustaja on USA 6:08
C Moren asiantuntija Ismo Lehkonen summasi MTV Uutiset Livessä Ruotsi-ottelun ja ennakoi Nuorten Leijonien tulevaa välierää

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa Suomi kohtaa välierissä Yhdysvallat. Asia varmistui, kun USA kaatoi omassa puolivälieräottelussaan Slovakian lukemin 5–2.

Suomen aikaan varhain sunnuntaiaamuna alkaneessa puolivälieräkamppailussa USA meni toisessa erässä menojaan, kun Cole Caufield naulasi taululle jo lukemiksi 3–0.

Slovakia hiipi vielä maalin päähän, mutta se ei riittänyt.

Loppuhetkillä John Farinacci ja Matthew Beniers iskivät vielä osumat mieheen.

Täten nuorten MM-kisojen välieräparit ovat:

Kanada–Venäjä
Yhdysvallat–Suomi

Nuorten Leijonien välieräottelu alkaa Suomen aikaan tiistain vastaisena yönä kello 04.30. Kanadan ja Venäjän välieräottelu pelataan puolestaan Suomen aikaan kello 01.

Suomi kaatoi omassa puolivälieräottelussaan Ruotsin 3–2. Roni Hirvosen ratkaisumaali syntyi aivan kolmannen erän loppuvaiheilla.