Tyylietsivä: Jessica Alba teki järkyttävän tyylimokan, katso!

Jessica Alba ei selvästi tullut vastikään gaala-asua valitessaan muistaneeksi sitä, että liika on aina liikaa.

Näyttelijä Jessica Alban vaivoin tunnisti asussa, jonka hän oli pukenut ylleen New Yorkissa järjestettyyn Glamour-gaalaan.

Usein seksisymboliksi nostettu upea näyttelijätär, Jessica Alba on tottunut kiinnittämään huomiota näyttäytyessään laitettuna. Glamour-gaalaan saapunut Alba kyllä keräsi huomion, mutta tällä kertaa ilmeet olivat ihailevien sijaan kummastuneita.

Alba oli valinnut illan asuksi mustan paljettimekon, jonka alaosa muistutti kynähametta. Kimaltava mekko ei imarrellut Alban upeita muotoja, vaan oli kaikessa peittävyydessään ja kimalluksessaan mauton. Mekon kaulus oli hyvin tiukka, Alban kädet peittyivät ja hameen helma ylsi yli polvien – aivan kuin jotain olisi peräti haluttu piilotella.

Kummallista mustaa mekkoa eivät liiemmin pelastaneet valkoiset kaulukset, valkoinen vyö tai valkoiset hihansuut. Levottomaan mustaan yhdistetyt valkoiset yksityiskohdat ennemminkin vahvistivat mielikuvaa epäonnistuneesta tyylistä.

Suurin ongelma Alban asuvalinnassa oli se, ettei mihinkään oltu osattu tyytyä. Kokonaisuus oli aivan liian levoton, ja mielikuva asun harmoniasta jäi tästä syystä kaukaiseksi. Jää nähtäväksi, jatkaako Alba valitsemallaan kummallisella tiellä, vai palaako hän useimpien Hollywood-tähtien tyylikkääseen joukkoon.

Mitä mieltä sinä olet; oliko Jessica Alban paljettimekko hitti vai huti? Kommentoi alle!

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja