Tyttö söi pelkkiä kananuggetteja 15 vuotta – joutui sairaalaan

Kananuggetit saattavat maistua taivaalliselle, mutta pelkästään niiden ravintoarvojen varaan ei kannata ruokavaliotaan jättää.

Brittiläinen Stacey Irvine, 17, sai kokea karvaasti, että pelkkien kananuggettien syönti 15 vuoden ajan ei todellakaan kannata. Addiktio roskaruokaan kiidätti hänet sairaalaan.

Birminghamista kotoisin oleva tyttö joutui sairaalahoitoon saatuaan hengitysvaikeuksia ja pyörryttyään töissä. Lääkärit löysivät turvonneita suonia hänen kielestään ja diagnosoivat hänen sairastavan anemiaa. Kysyttäessä tytön ruokavaliosta hän vastasi eläneensä pelkillä kananuggeteilla kaksivuotiaasta lähtien.

– Ne ovat lempiherkkuani. Jaan 20 nuggettia ranskalaisten kera poikaystäväni kanssa. Pääruokani on aina kananuggetteja, joka päivä, Irvine kertoi.

Tytön äiti sanoi, että on tehnyt kaikkensa saadakseen tyttärensä lopettamaan nuggettien popsimisen.

– Minulta on loppuneet keinot kesken. Rukoilen, että häntä voidaan auttaa ennen kuin on liian myöhäistä. Sydäntäni särkyy nähdessäni hänen syövän noita kirottuja nuggetteja. Hänelle on kerrottu varsin selväsanaisesti, että hän kuolee, jos jatkaa tähän malliin. Mutta hän sanoo, ettei voi syödä mitään muuta, äiti tilitti.

Irvine – joka myöntää, ettei ole juuri koskaan syönyt vihanneksia tai hedelmiä – sanoo vihdoin alkaneensa ymmärtää, että hänen syömistottumuksensa tukkii hänen valtimonsa.

Kuvan henkilö ei liity juttuun.

MTV3/Helmi

Lähde: Limelife.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja