12-vuotias tyttö juoksi vahingossa puolimaratonin New Yorkissa

12-vuotias tyttö osallistui vahingossa puolimaratoniin. Sinnikäs nuori huomasi virheen puolivälissä matkaa, ja päätti juosta maaliin saakka, kertoo The Guardian.

LeeAdianez Rodriguezin piti osallistua maltilliseen viiden kilometrin kisaan viime sunnuntaina New Yorkissa. 12-vuotias tyttö juoksi kuitenkin vahingossa 21 kilometrin puolimaratonin.

The Guardian-lehti kertoo, että tyttö saapui hieman myöhässä kilpailualueelle ja säntäsi suoraan aloitusviivalle muiden juoksijoiden joukkoon kisaamaan. Vasta myöhemmin selvisi, että hän oli lähtenyt väärän porukan matkaan.

Oikeasti tytön viiden kilometrin juoksulenkki aloitti samalta sillalta 15 minuuttia puolimaratoniin osallistuneiden juoksijoiden lähdettyä.

Tytön äiti oli huolestunut, kun tyttö ei saapunut viiden kilometrin lenkin maaliin. Hän otti yhteyttä poliisiin, joka lopulta löysi LeeAdianezin puolimaraton-polulta.

21 kilometrin mittaisen lenkin puolivälissä tyttö oli tajunnut, että hän oli väärässä kilpailussa – mutta päätti silti juosta puolimaratonin kokonaan. Tyttö pääsi lopulta maaliin ajassa 2 tuntia ja 43 minuuttia.

– Hän halusi juosta kisan loppuun. Kaksi tuntia sen jälkeen, kun aloin etsimään häntä, huomasin, että poliisi oli löytänyt hänet. Ja huomasin, että hänellä oli mitali, tytön äiti Brendalee Espada kuvaili.