Tyttären huoneesta löytyi "härski" väline – totuus sai isän nolostumaan: "Älä kerro äidillesi..."

Isä järkyttyi löydettyään tyttärensä huoneesta "seksivälineen".

Emily-niminen nuori nainen oli viettämässä iltaa ystävänsä luona, kun hän sai isältään oudon viestin. Isä kertoi löytäneensä tyttärensä huoneesta jotain "ällöttävää" ja heidän pitäisi keskustella vakavasti aiheesta.

Emily julkaisi kiusallisen keskustelun lopulta Twitterissä, jossa se keräsi yli 150 000 tykkäystä. "Tämä oli niin kiusallista. Voi luoja, isäni oletti heti pahinta", Emily kertoi kuvakaappausten ohessa.

Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ensin isä kysyi Emilylta, missä tämä oli, sillä heidän pitäisi jutella. Kun Emily kertoi olevansa ystävällään ja kysyi keskustelun syytä, isä lähetti hänelle kuvan tyttären huoneesta löytämästään esineestä.

"Löysin tämän. Miksi teet tällaisia ostoksia? Se on ällöttävää! Sinun ei pitäisi tuhlata rahojasi! Jos sinulla on tällaisia tarpeita, ehdotan, ettet jätä näitä lojumaan ympäriinsä", isä raivosi.

"Isä, minkä luulet sen olevan?" kauhistunut Emily kysyi.

Isä kertoi kyseessä olevan "ällöttävä lelu, joka värisee" ja totesi, että "en ole niin vanha, Emily".

Harmi vain, että isä erehtyi pahemman kerran. Järkyttynyt Emily kertoi isälleen, että tämän löydös oli itse asiassa kannettava laturi tytön puhelinta varten. "Mitä edes teit tavoroideni kimpussa?" tytär kysyi.

Hämmenynyt isä lopetti keskustelun lyhyeen: "Älä kerro äidillesi... Anteeksi. Tarvitsin huulirasvaa."

Moni tilannetta kommentoinut ihmetteli, miksei Emilylla saisi olla seksivälinettä. Toiset pohtivat, löysikö isä huulirasvansa. Emilyn mukaan löysi. Jotkut myös pistivät paremmaksi omalla kiusallisella tarinallaan.

"Ei niin kiusallista tai pahaa kuin se, kun setäni luuli, että esiinnyin pornoelokuvassa." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Someecards

***

Lue myös:

    Uusimmat