Työharjoittelija iski suuren keittiöveitsen työkaverinsa selkään huoltoasemalla – poliisi ei ole löytänyt selitystä teolle: "Se tuli täysin yllätyksenä"

Työharjoittelija iski toista työntekijää selkään pikaruokaravintolassa – epäillään tapon yrityksestä 0:20

Työharjoittelija löi toista työntekijää suurella veitsellä selkään jämsäläisellä huoltoasemalla tiistai-iltana, epäilee poliisi. Väkivallanteolle ei ole löydetty selitystä.

Rikoskomisario Kari Aaltio Sisä-Suomen poliisilaitokselta kertoo, että puukotustilanne tuli paikalla olleille täytenä yllätyksenä. Väkivallantekoa ei edeltänyt esimerkiksi riita.

Teosta epäiltyä, 1990-luvun puolivälissä syntynyttä miestä ei ole vielä ehditty kuulustella. Aaltion mukaan poliisilla on kuitenkin selvä käsitys siitä, mitä huoltoasemalla tapahtui. Tilanteella on sivullisia silminnäkijöitä.

– Epäilty oli kävellyt uhrin perässä, ja sitten lyönyt häntä veitsellä alaselkään. Tekoa ei edeltänyt riita tai mikään muukaan tällainen. Se tuli täysin yllätyksenä.

– Tiedossa ei ole, mikä voisi olla lopullinen syy, mikä tähän on johtanut. Otamme epäillyn tänään kuulusteluun. Sen perusteella saamme vähän lisäselvitystä.

Aaltion mukaan tekoase oli pitkäteräinen keittöveitsi, joka kuului huoltoaseman kalustoon. Hänen mukaansa veitsi upposi syvälle uhrin selkään.

Poliisi on kirjannut tapauksesta rikosilmoituksen nimikkeellä tapon yritys. Aaltion mukaan rikosnimike saattaa muuttua, kun uhrin tarkat vammat selviävät.

Lue myös:

    Uusimmat