Tyly saksalaistieto: Valtteri Bottakselle käymässä kylmät

Saksalaiskanava Sport1 kertoo, ettei Valtteri Bottaksella sen paremmin kuin hänen tallikaverillaan Guanyu Zhoulla ole tulevaisuutta Audiksi muuttuvassa Sauberin F1-tallissa.

Saksalaiskanava Sport1 uutisoi, että nykyisin Sauberina tunnettu ja tulevaisuudessa autovalmistaja Audin nimeä kantava F1-talli on palkkaamassa Nico Hülkenbergin kuljettajakseen ensi kaudesta lähtien.

Sport1:n tietojen mukaan Audi on tarjoamassa 36-vuotiaalle Hülkenbergille vähintään kolmivuotista sopimusta. Kokeneen saksalaisen katsotaan olevan erinomainen kuljettaja kehittämään tunnetun autovalmistajan kunnianhimoista F1-projektia.

Se tarkoittaisi himoitun Audi-tallin toisen kuljettajapaikan olevan jo varattu. Toiseksi kuljettajaksi talli havittelee niin ikään kovan luokan nimeä, kun jopa Ferrarilta lähtevää Carlos Sainzia on pidetty varteenotettavana vaihtoehtona.

Espanjalaisen lisäksi Pierre Gasly ja Esteban Ocon olisivat Sport1:n mukaan vapautumassa markkinoille Alpine-tallista.

Sen sijaan Sauberin nykykuljettajilla Valtteri Bottaksella ja kiinalaisella Guanyu Zhoulla ei ole Sport1:n mukaan minkäänlaisia näkymiä jatkaa enää ensi kaudella.

– Yksi asia on varma: nykyisillä Sauber-tallin kuljettajilla ei ole tulevaisuutta Ingolstadtiin majoittuvassa yhtiössä, Sport1:n toimittaja Ralf Bach kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat