Twitterin säästökuuri ylikierroksilla? Vuokratkin jääneet maksamatta

Musk laittoi Twitterin mullinmallin - mitä siitä seuraa? 8:19
Musk laittoi Twitterin mullin mallin - mitä siitä seuraa? (8.11.2022)

Kaksi sisäpiirilähdettä on kertonut yhdysvaltalaismedialle, että Twitterin johto on keskustellut mahdollisuudesta olla maksamatta jo sovittuja eropaketteja yhtiön irtisanomille työntekijöille.

Yhdysvaltalaisten medioiden mukaan Twitter on joko suunnitellusti tai vahingossa jättänyt maksamasta siltä laskutettuja tilavuokria.

The New York Timesin mukaan vuokrat ovat jo useamman viikon myöhässä kulujen leikkaamisen takia. Aiheesta kertoo kolme nimettömänä pysyttelevää sisäpiirilähdettä.

Lisäksi maksamatta on lähes 200 000 dollarin lasku tilatuista lennoista, jotka yhtiössä on tehty Muskin noustua somejätin johtoon. Tämä käy ilmi Twitteriä vastaan New Hampshiressa nostetussa kanteessa.

Kaksi sisäpiirilähdettä on kertonut yhdysvaltalaismedialle, että Twitterin johto on keskustellut mahdollisuudesta olla maksamatta jo sovittuja eropaketteja yhtiön irtisanomille työntekijöille. Potkut saaneita työntekijöitä on tuhansia.

Osa irtisanotuista työntekijöistä on jo aikaisemmin uhannut somejättiä oikeustoimilla.

Twitterin lakiosasto on kutistunut irtisanomisten ja potkujen myötä. Somejätti onkin NYT:n mukaan joutunut lainaamaan osaamista muista Muskin yhtiöistä.

Tilanteen kokonaiskuvasta on hankala saada selvyyttä, sillä somejätti on lakkauttanut oman viestintäosastonsa.

Lue myös:

    Uusimmat