TV5: Petri Nygård avautui seksielämästään Tuomas Enbuskelle

Rääväsuisen räppärin harteille on yritetty sovitella sovinistin viittaa, mutta Nygård kielsi Tuomas Enbuske Talk Show'ssa ponnekkaasti olevansa naisvihaaja.

Paljon kohua aiheuttanut Tuomas Enbuske Talk Show'n vieraana oli maanantaina yksi Suomen suosituimmista räppäreistä. Härskejä aiheita kappaleissaan läpikäyvä Petri Nygård saa ujommille kuulijoille punan poskille, mutta räväkän alter egonsa takana räppäri on kuitenkin naisia rakastava ja arvostava keski-ikäinen mies.

– Toi on tuollainen titteli, joka mulle halutaan antaa. Mun täytyy sanoa; en ole sovinisti. Se on täysin väärinymmärretty. Puhun horoista ja naisista eri sävyyn, mutta niitä on erilaisia naisia; on prinsessanaisia ja muunlaisia erilaisia naisia. Mutta rakastan niitä kaikkia naisia. jopa niitä horoja, Nygård tunnusti.

– Rakastan naisia. Eihän me olla mitään ilman naisia. En pysty olemaan sovinisti.

Enbuske uteli muusikolta myös, mikä on tämän parisuhdestatus. Nygård, oikealta nimeltään Petri Laurila, kertoi elävänsä sinkkuelämää. Enbuske päättikin udella suorasukaiseen tapaansa, kuinka usein muusikko heiluttelee peittoja vastakkaisen sukupuolen kanssa.

– En mä osaa sanoa. Se vähän vaihtelee. Aina ei jaksa n****a, se on fakta. Ihmiset luulee, että mä n****n viisi kertaa päivässä, mutta en mä jaksa. Enkä mä kerkiä, mulla ei oo aikaa siihen. Tilanteen mukaan. Tykkään naisista, tykkään seksistä. Miten se aika nyt riittää, Nygård tunnusti.

Lähde:TV5

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat