Tuure Boelius & Ansku Bergström

 

Artisti ja tähtitubettaja Tuure Boelius, 17, tekee kisaan osallistuessaan saman tien historiaa: 17-vuotiaana hän on koko Suomen TTK-historian nuorin kilpailija.

Nuoresta iästä huolimatta Tuure on ehtinyt tehdä paljon. Mies julkaisi ensimmäisen YouTube-videonsa vuonna 2015, ja tämän myötä hän ponkaisi supersuosioon. Nykyään Tuuren YouTube-kanavalla on yli 140 000 tilaajaa, ja suosituimpia videoita on ladattu lähes miljoona kertaa. Tuuren toinen päätyö on musiikki, ja hittibiisit Eikö sua hävetä ja Lätkäjätkä-Ville ovat laajentaneet fanikuntaa entisestään. Tuure on luonut uraa myös näyttelijänä, ja vuonna 2017 hänet valittiin Vuoden Eurooppalaiseksi sekä Vuoden homoksi.

Tanssinkaan maailma ei ole Tuurelle täysin vieras. Tuurella on vahva balettitausta, joskin paritanssit ovat hänelle aivan uusi juttu. Tuuren opettajana toimii Ansku Bergström, joka odottaa innosta kihisten tulevaa yhteistä taivalta. Anskun päivätyöhön kuuluvat niin tanssijan kuin opettajan työt, ja viime kesänä hän toimi myös koreografina Tango D´Amore -musikaalissa. Ansku uskoo, että kaksikolla natsaa hyvin yhteen.

– Tuuren vahvuuksia on periksi antamattomuus ja nuoruuden energia. Kroppa kestää kovemmankin treenin, mutta samalla pidetään huoli, ettei itsekuri mene liian pitkälle, Ansku suunnittelee.

Tanssiparia yhdistää iloisuus ja rempseys, mutta myös herkkyys.

– Olen supersosiaalinen, puhun ja nauran paljon, mutta olen myös herkkä. Se puoli tulee varmaan TTK:n myötä yllätyksenä monille, se jää niin helposti rämäpäisyyden varjoon, Tuure miettii.

Yksi piirre saattaa viedä hänet voittoon saakka.

– Mulla on aivan hullu kilpailuvietti. Jos mä lähden johonkin kisaan mukaan, en todellakaan anna minkään seisoo tiellä, Tuure ilmoittaa ja nauraa hersyvästi perään.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja