Tuttu virne on täällä taas! Jesse Puljujärvi nauratti toimittajia

NHL-jääkiekkoliigan Edmonton Oilersin hyökkääjä Jesse Puljujärvi palaa peleihin neljän viikon tauon jälkeen, kun Oilers kohtaa perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa kotikaukalossaan Buffalo Sabresin. Alavartalovammastaan toipunut Puljujärvi kuvaa seuran Twitter-tilillä, kuinka paluu kuukauden poissaolon jälkeen on kuin uuteen kauteen lähtisi taas.

– Hyvältä tuntuu ja hauska palata mukaan. Tuntuu kuin uusi kausi alkaisi, hyväntuulinen Puljujärvi nauratti toimittajia tuttu virne kasvoillaan.

– Olen luistellut kovaa nyt viikon ja luulen, että olen saman tien valmis pelaamaan täysillä. Yritän olla oma itseni taas.

Puljujärvi seurasi sivusta 12 ottelua, joista Oilers voitti kuusi ja hävisi kuusi. Buffaloa vastaan joukkue lähtee kolmen ottelun voittoputkessa, ja on NHL:n läntisessä konferenssissa seitsemäntenä.

– Tilanne on mielestäni hyvä jos ajatellaan kohti pudotuspelejä, ja oikeaan suuntaan ollaan menossa. Mukava palata taas auttamaan joukkuetta, Puljujärvi sanoi.

Viidettä kauttaan NHL:ssä pelaava Puljujärvi on tällä kaudella tehnyt 12 maalia ja antanut 16 maalisyöttöä pelaamissaan 46 ottelussa. Hän on jo yltänyt yhden kauden piste-ennätykseensä NHL:ssä, aiempi ennätys oli viime kaudelta, kun hän kokosi 55 ottelussa tehot 15+10.

Lue myös:

    Uusimmat