Tutkimus: Seksikkään naisen kanssa kommunikointi tyhmentää miehen

On olemassa monia asioita, jotka tekevät miehen hölmöksi, kuten päihteiden käyttö tai pähkähullujen ohjelmien katselu. Nyt listaan voi lisätä myös kanssakäymisen naisen kanssa, uusi tutkimus paljastaa.

Alankomaissa sijaitseva yliopisto testasi miesten kognitiivista toimintaa heidän flirttailtuaan naisten kanssa. Miehet eivät pärjänneet kovin hyvin. Ne miehet, jotka olivat vuorovaikutuksessa toisten miesten kanssa, selviytyivät sen jälkeisistä kognitiivisista tehtävistä paremmin kuin miehet, jotka kävivät vuorovaikutusta naisten kanssa.

"Me kaikki tiedämme perustelut. Kuuman naisen kanssa keskusteltuaan mies keskittyy todennäköisesti pääasiassa miettimään, kuinka saisi hänet päärooliin omalle seksinauhalleen – sen sijaan, että käyttäisi aivojaan älyä vaativiin tehtäviin", arvioi miehille suunnatun Askmen.com -nettisivuston toimittaja Dave Golokhov.

Mitä seksikkäämpi nainen oli, sitä huonommin miehen kognitiiviset toiminnot pelittivät. Miesten kiihottuneisuutta ei mitattu, mutta Golokhov epäilee, että testissä pärjäsivät surkeimmin erityisesti miehet, jotka eivät olleet aikoihin harrastaneet seksiä.

"Tutkimuksen opetus? Vältä seksikkäitä naisia kaikin keinoin ennen tärkeitä kokeita, tapaamisia ja haastatteluja", Golokhov kirjoittaa.

MTV3/Helmi

Lähde:Askmen.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja