Kerran pettäjä, aina pettäjä - voiko pettäjämieheen luottaa?

Kun rakas paljastaa, että hän on pettänyt edellisessä suhteessaan, pitäisikö huolestua? Askdanandjennifer kertoo, voiko pettäjään luottaa.

Pettäminen on yksi parisuhteen eniten pelätyistä uhkakuvista. Askdanandjennifer.com kertoo mitä tehdä, kun paljastuu, että rakas on toiminut epämääräisesti edellisessä suhteessaan.

Pettämistä on monenlaista

Tieto siitä, että mies on pettänyt ennenkin, voi ravistuttaa perin juurin parisuhteen luottamusta. Ennen kun teet mitään radikaalia, ota selvää missä tilanteessa hän on aiemmin hairahtanut. Oliko kyse teini-iän suhteesta, jolloin poika vaihtoi kyllästyttyään nopeasti uuteen tyttöön? Johtiko pettäminen seksiin saakka? Onko pettämistä tapahtunut useammin kuin kerran? Miksi niin kävi?

Jos poikaystäväsi hairahdus on teini-iän peruja, voit kenties olla huoletta. Pitkäaikainen pettäminen ja monilukuinen pettämishistoria on eri asia. Saattaa olla, että olet tavannut miehen, joka on koukussa pettämiseen.

Punnitse suhteesi arvo

Yhden kerran hairahduksen voi antaa anteeksi, jos suhde on säilyttämisen arvoinen. Mikäli pettäminen on toistuvaa, sinun täytyy tosissasi miettiä, kenen kanssa oikeastaan elät. Jos miehesi pettää sinua usein ja vieläpä useiden eri naisten kanssa, olet todennäköisesti tavannut ihmisen, jonka on mahdotonta elää yksiavioisessa suhteessa. Pettäminen on aina väärin, mutta tietyissä tilanteissa se on ymmärrettävämpää. Jos huonossa suhteessa elänyt päättää suhteen toisen kanssa pelehtimiseen, vahinko ei ole yhtä paha kuin perheenisän useita vuosia jatkuvat salasuhteet.

Luota vaistoosi

Kuuntele itseäsi. Jos miehesi jää kiinni pettämisestä, mutta sinusta tuntuu, että suhde on liian kallisarvoinen tuhottavaksi, voit jatkaa rakastamasi miehen kanssa. Älä kuitenkaan muutu sokeaksi. Salamyhkäiset soitot tai selittämättömät kiireet voivat olla merkki siitä, että miehesi ei ole pysynyt kaidalla tiellä. Jos elämästäsi tulee jatkuvaa miehesi kyttäämistä, on aika harkita elämää sinkkuna. Hyvä parisuhde perustuu luottamukseen.

MTV3/Helmi

Lähde: asdanandjennifer.com

Kuva: Shutterstock/Altafulla

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja