Tutkimus: Nämä naiset hyppäävät sänkyyn jo ensitreffeillä!

Tutkimuksen mukaan neljänkymmenen ikävuoden ylittäneet naiset hyppäävät todennäköisemmin ensitreffeillä sänkyyn kuin nuoremmat kanssasisarensa, kirjoittaa asylum.com.

Men's Health teetti seksitutkimuksen, jossa kysyttiin naisilta millaista miestä he etsivät. Vastaus kuului näin: Itsevarmaa. Itsenäistä. Huumorintajuista. Kilttiä. Hyvännäköistä. Mutta näiden asioiden tärkeysjärjestys on muuttuvainen. Tutkimuksessa kävi myös ilmi, että iän myötä naisen toiveet ja halut muuttuvat. Kyseiseen tutkimukseen osallistui 1 400 20–49-vuotiasta naista.

Tutkimuksessa kävi ilmi, että peräti 29 prosenttia nelikymppisistä naisista olisi valmis harrastamaan seksiä ensitreffeillä, jos kemiat tuntuvat kohtaavan ja ilmassa kipinöivän. Heti perässä tulivat kolmenkympin paremmalla puolella olevat naiset, joista 28 prosenttia olisi valmis ensitreffien jälkeen tekemään treffikumppaniinsa lähempää tuttavuutta vällyjen välissä.

Parikymppisistä naisista vain 17 prosenttia olisi valmis antautumaan heti ensitreffeillä.

Tulosten on pohdittu johtuvan siitä, että vanhemmat naiset nauttivat seksistä enemmän: 86 prosenttia yli nelikymppisistä naisista kertoi saaneensa orgasmin viimeisimmän seksuaalisen kanssakäymisen aikana. Samaa eivät voi sanoa kanssasisaret: kolmenkympin paremmalla puolella olevista naisista 48 prosenttia oli saavuttanut hekuman huipun ja parikymppisistä vain 38 prosenttia.

Tutkimuksen mukaan seksi ei ole enää iän karttuessa noloa tai painostavaa itsensä vartioimista, vaan pikemminkin seikkailu.


AVA

Lähde: Asylum.com, Menshealth.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja