Tutkimus: Naiset pitävät karvaisista miehistä!

Johnny Depp ja David Beckham tietävät, että naiset pitävät parransänkeä seksikkäänä.

Jos saat miehesi parransängestä ihottumaa, tämä tutkimus ei ole sinun mieleesi. Uuden tutkimuksen mukaan naiset näet pitävät kasvojen karvoitusta seksikkäänä!

Jopa 54 prosenttia kyselyyn vastanneista naisista totesi, että pitää enemmän miehistä, joilla on kasvoissa parransänkeä. Ainoastaan yksi kolmasosaa vastanneista kertoi valitsevansa mieluummin siloposkisen miehen. 14 prosenttia vastanneista kelpuuttaisi kumman tahansa.

76 prosenttia naisista perusteli vastaustaan sillä, että parta tekee miehestä maskuliinisen ja viehättävämmän näköisen. Osa oli sitä mieltä, että siloposkiset miehet näyttävät liian nuorilta.

Kuitenkin vain 12 prosenttia kasvojen karvoituksesta pitävistä naisista kertoi viehättyvänsä parrasta. 19 prosenttia oli sitä mieltä, että viikset riittävät. Pukinpartaa kannatti vain kuusi prosenttia.

Kyselyyn vastasi yhteensä 1832 naista, jotka olivat yli 18-vuotiaita. Heiltä kysyttiin myös mielipidettä miehen vartalon karvaisuuteen.

51 prosenttia vastasi pitävänsä miehistä, joilla on karvoja rinnassa ja selässä. 27 prosenttia vastanneista tahtoi miehelleen täysin karvattoman vartalon.

Tutkimuksen toteutti Mycelebrityfashion.co.uk.

– Yleisesti ajatellaan, että naiset eivät pidä miehistä, joilla on karvoja vartalossa tai kasvoilla. Tämä tutkimus kuitenkin osoittaa, että suurin osa naisista pitää karvaisemmista miehistä enemmän.Esimerkiksi David Beckham ja Johnny Depp ovat tehneet parrasta muodikkaan, kommentoi markkinointipäällikkö Andy Barr.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja