Tutkijat ylistävät jälleen: Tehojuoma, joka kasvattaa lihaksia ja polttaa rasvaa!

Yalen yliopiston tutkijat vahvistavat, että rasvanpolttoa voi todella tehostaa yhden juoman avulla.

Yalen yliopiston tieteelliset kokeet todistavat, että maidolla ja maitotuotteilla on suora yhteys rasvanpolttoon laihdutuksen aikana. Yliopiston tutkijat analysoivat 14 kliinistä tutkimusta, joissa selvitettiin painon, rasvaprosentin ja maidon juonnin yhteyttä. Analyysissä selvisi, että laihdutuksen aikana eniten maitoa juoneet ihmiset pienensivät eniten rasvamassaansa ja kasvattivat lihasmassaansa. Maidolla ei kuitenkaan ollut vaikutusta rasvanpolttoon silloin, jos ihminen ei yrittänyt rajoittaa päivittäistä kalorimääräänsä.

Tutkijat arvelevat maidon sisältämän kalsiumin, D-vitamiinin ja proteiinin auttavan rasvanpoltossa tukemalla nautittujen kalorien muuttumista ennemmin lihamassaksi kuin rasvaksi.

– Maitotuotteiden runsas nauttiminen auttaa hidastamaan rasvasolujen muodostumista. Huomattavia eroja kuitenkin havaitaan vastan, kun ihminen tähtää muutenkin painonpudotukseen eli rajoittaa kalorimääriään, Yalen yliopiston professori David L. Katz toteaa.

Tutkijat kehottavat nauttimaan maitotuotteita päivittäin. Aamuisin lasillisen rasvatonta maitoa juovat ihmiset syövät tutkimusten mukaan päivän aikana 8,5 prosenttia vähemmän kilokaloreita ja tuntevat olonsa kylläisemmäksi kuin hedelmämehua aamiaiseksi nauttivat ihmiset.

Lähde: Men's Health

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja