Turun Nummen epäilty murha liittyy henkilösuhteisiin – poliisi ei tiedä, milloin vakavasti loukkaantunutta naista pystytään kuulemaan

3:30
Näistä syistä Poliisihallituksen mukaan henkirikosten märää lisääntyi Suomessa.

Turun Nummen epäillyn murhan ja murhan yrityksen taustoista ei ole vielä tarkkaa tietoa. Poliisilla on toistaiseksi vasta teosta epäillyn kertomus tapahtumista, ja sekin on vasta alustava.

Rikos tapahtui yksityisasunnossa, ja siinä kuoli mies ja jäi henkiin nainen. Uhrit ovat 30–40-vuotiaita.

– Ei tiedetä, milloin asianomistajan tila on sellainen, että häntä päästään kunnolla kuulemaan, tapauksen tutkinnanjohtaja Mika Paaer kommentoi.

Poliisi kertoi aiemmin uhrin loukkaantuneen tapauksessa vakavasti.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Epäilty kuullaan huomenna

Myös teosta epäilty noin 30-vuotias mies on ollut sairaalahoidossa, mutta häntä päästään Paaerin mukaan kuulustelemaan huomenna.

Hän kertoo, että poliisilla on kuitenkin alustava käsitys tapahtumien kulusta, sillä epäilty kertoi alustavissa kuulusteluissa oman versionsa tapahtumista.

– Henkilöt ovat tuttuja toisilleen, joten kyse on heidän välisistä suhteistaan. Esitutkinnassa on alustavasti selvinnyt, että väkivallan syynä on henkilöiden välinen riita-asia. Tapahtumista ei ole aiheutunut vaaraa sivullisille, Paaer kommentoi aiemmin poliisin tiedotteessa.

Tapahtuneella ei ollut ulkopuolisia silminnäkijöitä, mutta poliisi kuulee tapahtumaan liittyen muita todistajia. Teosta epäilty mies vangitaan lähipäivinä.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja