Tuo auringon hehkua ja raikkautta kasvoillesi

Aurinkopuuteri on kesämeikki numero yksi. Aurinkopuuteri tuo kasvoille lämpöä, ja sen voi levittää rennoin ottein.

Helmen muuttumisleikkiin saapuneen vaalean Lotta Yli-kohtamäen kasvot ruskettuvat vasta, kun muu vartalo on saanut väriä, joten aurinkopuuteri on oiva tuote tasaamaan epätasaista rusketusta. Meikkitaiteilija Riia Koivisto valitsi Lotan kasvoille vaaleimman meikkivoiteen, ja aurinkopuuteri toi kasvoille kaivattua lämpöä.

Riia levitti tuotteen kasvoille poskipunan kaltaisesti meikkaamalla sitä ohimolta kohti poskipäitä. Aurinkopuuteria levitettäessä ei tarvitse olla turhan tarkka, sillä meikki saa sulautua iholle. Poskipäiden lisäksi tuotetta voi levittää kasvojen äärilaidoille, kuten hiusrajaan, kaulaan ja leukaan.

Ihoon mukautuva meikki

Lotan kasvoille levitettiin Nivean Stay Real -aurinkopuuteri. NIVEA Stay Real -meikkien salaisuus on polykromaattiteknologia, joka sekoittaa luonnolliset väripigmentit ja valoa heijastavan läpikuultavan puuterin. Varsinaiset väripigmentit ovat hienojakoisia ja levittyvät hyvin iholle. Ne myös peittävät tarkasti ihon epätasaisuudet. Läpikuultavat pigmentit takaavat tasapainoisen lopputuloksen ja nostavat esiin ihon oman värin. Tuloksena on koostumus, joka mukautuu ihon todelliseen väriin.




Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Lue myös:

    Uusimmat