Tummat oluet valtaavat Tampereen Pakkahuoneen

Tammikuussa juhlitaan Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella tummia oluita. Torin teemana ovat tällä kertaa luostarioluet ja kotimaiset pienpanimot erikoislaatuisine ja jopa harvinaisine tuotteineen. Lisämakua olutmaltaiden joukkoon antaa oma viskiosastonsa, jossa valotetaan tämän tislatun mallasjuoman saloja.

Tummien oluiden torilla vaalitaan myös olutkulttuuria. Avajaispäivänä torstaina 16.1. tilaisuudessa valitaan vuoden kotimainen hanaolut. Perjantaina on vuorossa Olutliiton järjestämä olutpoliittinen seminaari, jonka aiheena on juodaanko suomalaista olutta suomalaisesta panimosta tulevaisuudessakin, vai viekö globalisaatio, verotus ja vapautuva tuonti tuhatvuotisen perinteen. Lauantaina on vuorossa Olutseurojen harrastajien tapaaminen.

Sisäänpääsymaksu Pakkahuoneelle on olutseurojen jäsenille neljä euroa ja muille kuusi euroa. Lasipantti maksaa kaksi euroa. Tummien oluiden torilla tuotteet maksetaan ennalta lunastetuilla lipukkeilla. Tilaisuuden ohjelma on esillä Suomen Olutseurojen kotisivuilla osoitteessa http://www.suomenolutseura.fi/

(Finfood)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja