Mainos

Tuhoon tuomittu suhde?

Joskus sitä vain haluaa toisen ihmisen läheisyyttä, vaikkei olisikaan varma, onko hän se oikea kumppani. Älä sorru näihin virheisiin!

Päättyneet ihmissuhteet ovat oppimiskokemuksia: missä meni vikaan, mitä tein väärin? On tärkeää oppia miesmakunsa lisäksi muitakin asioita itsestään. Jokaisen suhteen toinen osapuoli olet sinä, joten toistatko kenties tietämättäsi samoja virheitä, kysyy thefrisky.com.

Bailutyttö

Jos viikonloput kuluvat mielestäsi rattoisammin biletyksen kuin treffien merkeissä, et kenties ole etsimässä vakavaa suhdetta.

Yöelämä on hyvä paikka tavata ihmisiä, mutta jos et malta laittaa viikonloppuista juhlintaa tauolle kahdenkeskeisten treffien ajaksi, kannattaa ajatella parisuhteen etsintää uudelleen.

Bilettäminen on hauskaa, ja mikäpä sen parempaa, kuin löytää samasta aktiviteetista nauttiva kumppani! Useimmat kuitenkin kaipaavat varsinkin suhteen alussa yhteistä aikaa ja hellittelyä, eivät baarikierrosta. Jos et malta sykertyä sohvannurkkaan kumppanikokelaasi kanssa, ette kenties ole tarkoitetut toisillenne.

Lohtusuhde

Kun suhde päättyy, saattaa tuntua oivalta idealta paikata yksinäisyydentunnettaan seuraavan kohdalle sattuvan, suunnilleen sopivan henkilön sylissä. Tunteiden käsittelyä ei kuitenkaan tulisi lykätä, ja eroahdistuksen hoitoa varten luotu ihmissuhde tuskin kehittyy suureksi rakkaustarinaksi – varsinkin, jos olet henkisesti edelleen kiinni entisessä kullassasi.

Anna yhden yön juttujen olla sitä, mitä ne ovat. Älä tee satunnaisesta tuttavuudesta särkyneen sydämen korjaajaa, sillä hän tuskin pystyy siihen tehtävään. Sydänsuruihin kun auttaa parhaiten vain aika. Vakavan ihmissuhteen etsijä ottaa aikaa analysoidakseen mennyttä suhdetta realistisesti, myös omat virheensä huomioon ottaen.

Vauvantarve

Biologinen kello ei hidasta tahtiaan iän karttuessa – päinvastoin. Tämä saattaa vaikeuttaa uuden ihmissuhteen syntyä: voit tyytyä vähempään kuin ansaitset, koska haluat saada perheen. Hitaasti ja maltillisesti eteneminen tuntuu hankalalta, mutta se on kuitenkin ainoa tapa selvittää, sovitteko toisillenne, ja onko suhteella tulevaisuutta.

Äkillisesti alkanut rakkautta ensi silmäyksellä -tyyppinen suhde voi sekin johtaa vuosisadan rakkaustarinaan. Älä kuitenkaan riskeeraa onneasi takertumalla ensimmäiseen perheen perustamisesta haaveilevaan kumppaniehdokkaaseen.

Mikäli herra oikeaa ei ala kuulua, älä ota asiasta paineita. Kaksi orastavalle ihmissuhteelle tuhoisaa tekijää ovat hosuminen ja epätoivoisuus, joten älä anna näiden tekijöiden hyökätä sinun suhteidesi kimppuun.

Älä myöskään seurustele vain, koska asemasi, ikäsi tai sukusi niin vaatii. Sinkkuelämä voi aivan hyvin olla juuri se sinun juttusi.

MTV3/Helmi

Lähde: Thefrisky.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.