TTK:n taakseen jättävät Signmark ja Katri Mäkinen hehkuttavat yhteistä taivaltaan: "Oli mahtavaa olla tekemässä historiaa"

TTK:n finaaliparit selvillä! Suorassa haastattelussa pudonnut pari 20:47
Katso Signmarkin ja Katri Mäkisen tunnelmat putoamisen jälkeen videolta

Signmark ja Katri Mäkinen eivät yltäneet Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman finaaliin.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman joutuivat sunnuntaina 13. marraskuuta semifinaalin päätteeksi jättämään äänestystuloksen perusteella Signmark ja hänen tähtiopettajansa Katri Mäkinen. Kaksikko kommentoi tunnelmiaan MTV Uutiset Liven suorassa lähetyksessä heti jakson jälkeen. 

– Todella pitkä (matka) on ollut, olen kuitenkin todella iloinen jokaisesta tunnista, jokaisesta päivästä mitä olen saanut kokea eri opettajien kanssa. Myös Katrille erityishatunnosto, että tässä ihan viime metreillä kuitenkin saatiin Katri mukaan, Signmark hehkutti. 

Signmark aloitti TTK-taipaleensa opettaja Anniina Koivuniemen kanssa, mutta muutama viikko sitten ilmoitettiin, ettei Koivuniemi jatka mukana ohjelmassa henkilökohtaisiin syihin vedoten. Signmark kertoi oppineensa todella paljon myös taipaleestaan Mäkisen kanssa. 

– Tulen muistamaan tämän jutun ihan varmasti koko elämäni, ihan elämäni loppuun asti. Harmi totta kai, ettei päässyt finaaliin, mutta oli mahtavaa olla tekemässä historiaa tässä. 

Mäkinen puolestaan ylisti myös Signmarkia oppilaana. 

– Pidän haasteista ja sanotaanko, että tämä ei ollut mitenkään ikävä haaste, päinvastoin. Olen oppinut tosi paljon, kiitos siitä Markolle ja Markon tiimille. On ollut ihanaa tanssia sun kanssa. 

Katso parin haastattelu yllä olevalta videolta. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat