Tshekki käänsi kuuman kakkoserän edukseen – Sveitsi tarjolla Leijonien puolivälierävastukseksi!

Tshekki karkasi jääkiekon MM-kisojen B-lohkon päätösottelussaan Sveitsiä vastaan toisessa erässä 4-2-johtoon.

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Suomi – Saksa
Tiistaina 21.5. klo 13.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella. Suoratoistona ottelut katsottavissa vain cmore.fi-palvelussa.

Tshekin 2-1-johtomaali syntyi kun ottelun toista erää oli pelattu vasta 38 sekuntia. Dominik Simon toimitti kiekon maaliin, mutta liukui samalla Gaetan Haasin kaatamana päin Sveitsin maalivahtia Reto Berraa.

Ottelun tuomaristo hylkäsi ensin maalin maalivahdin estämisenä Tshekin kapteenin Jakub Voracekin voimakkaasta protestoinnista huolimatta. Tshekin päävalmentaja Milos Riha kuitenkin haastoi tuomion. Ratkaisu oli oikea sillä, videotarkastuksen jälkeen ratkaisuna oli 2-1-maali Tshekille.

Michael Frolik vei Tshekin 3-1-johtoon ajassa 26.20 upean läpiajon päätteeksi. Sveitsi vaihtoi tämän jälkeen maalinsuulle Robert Mayerin. Vain 29 sekuntia tästä Tristan Scherwey toi Sveitsin takaisin maalin päähän 2-3-kavennuksellaan.

Ajassa 28.27 Dominik Kubalik kuitenkin palautti Tshekin kahden maalin johtoon 4-2-osumallaan.

Sveitsi on tällä tuloksella jäämässä B-lohkon neljänneksi ja tulossa Leijonien puolivälierävastukseksi, mikäli Leijonat hoitaa A-lohkon voiton. Suomen ja Saksan ottelu oli tilanteessa 2-2 kahden erän jälkeen. Suomi ottaa varmasti lohkon ykköspaikan voitolla Saksasta.

Tshekin ja Sveitsin ottelu on toisella erätauolla. Sitä voi seurata C More Sport 2:lla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa.