Mainos

Trump voi pyrkiä presidentiksi myös ilman puoluetta

Republikaanien presidenttiehdokkaaksi pyrkivä miljardööri Donald Trump ei sulje mahdollisuutta pyrkiä presidentiksi itsenäisenä ehdokkaana, jos häntä ei valita republikaanien ehdokkaaksi.

Trump kertoi asiasta parhaillaan käynnissä olevassa Fox Newsin televisioväittelyssä. 

Mielipidemittauksia johtavan Trumpin lisäksi mukana on yhdeksän muuta republikaanien ehdokkaaksi halajavaa, muun muassa entinen Floridan kuvernööri Jeb Bush, Wisconsinin kuvernööri Scott Walker ja entinen Arkansasin kuvernööri Mike Huckabee.

Jos Trump päättäisi pyrkiä kandidaatiksi itsenäisenä ehdokkaana, veisi tämä luultavasti republikaanien ääniä ja avittaisi demokraattien vaalivoittoa.

Ei pahoitellut naisia alentavia lausuntojaan

Monia lausunnoillaan jo hermostuttanut Trump joutui heti väittelyn aluksi myös hiillostetuksi naisia alentavia kommenttejaan koskien. Trump on nimitellyt naisia esimerkiksi koiriksi.

Trump kuittasi ne lyhyesti toteamalla Yhdysvaltojen olevan poliittisesti korrekti maa.

– Minulla ei ole aikaa sellaiseen, hän sanoi.

Väittelyssä on keskusteltu muun muassa Yhdysvaltojen ja Meksikon välisestä rajasta. Trump on ehdottanut muurin rakentamista maiden rajoille ja kertoi väittelyssä pysyvänsä yhä ehdotuksensa takana.

Keskustelussa odotetaan nousevan esille myös keskustelua Iranin ydinsopimuksesta, terveydenhoidosta, Isisistä ja aborttioikeudesta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.