Trump ja Putin Suomessa – MTV seuraa huipputapaamista useilla tv:n erikoislähetyksillä sekä herkeämättä verkkosivuilla

MTV seuraa Helsingissä järjestettävää Yhdysvaltain ja Venäjän presidenttien maanantain tapaamista hetki hetkellä nettisivuillaan sekä useilla erikoislähetyksillä televisiossa MTV3-kanavalla.

Nettisivuilla seuranta on alkanut jo sunnuntaina ja jatkuu hetki hetkeltä pitkälle tiistain puolelle. Sunnuntai-iltana seuraamme nettisivuillamme suorana Donald Trumpin saapumista Suomeen arviolta kello 21. Myös illan tv-uutiset keskittyvät Trumpin ja Vladimir Putinin tapaamiseen.

Maanantaina Trumputin-seurannan voi aloittaa viimeistään kello 6.55, jolloin alkava Huomenta Suomi keskittyy suurvaltojen johtajien tapaamiseen useiden asiantuntijavieraiden voimin. Samaan aikaan MTV:n verkossa alkaa koko päivän kestävä suora erikoislähetys.

MTV3-kanavalla aamu alkaa erikoispitkällä Huomenta Suomella, joka toimitetaan Porista maanantaina alkavan SuomiAreenan kunniaksi. TV-lähetys jatkuu kello aamukymmeneen.

MTV3:lla erikoislähetyksiä on luvassa kello 12, kello 14 ja kello 16.30, jolloin Trump ja Suomeen maanantaina saapuv Putin pitävät yhteisen lehdistötilaisuuden. Muissa erikoislähetyksissä tapaamisen käänteitä puivat muun muassa Porin SuomiAreenaan saapuneet suomalaispäättäjät ja -vaikuttajat.

Alkuillasta oman lehdistötilaisuutensa pitää myös Putinia ja Trumpia isännöivä tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Tämän tilaisuuden MTV näyttää suorana nettisivuillaan.

Huipputapaamista ruoditaan lisäksi illan Seitsemän ja Kymmenen uutisissa sekä kello 20 alkavassa erikoislähetyksessä.


Lue myös:

    Uusimmat