Mainos

Trioli on lastentuoli ja leikkikalu yhtä aikaa.

Trioli-lastentuolin on suunnitellut professori Eero Aarnio, jota ei voi syyttää tosikkomaisesta otteesta suunnittelutyöhön. Aikuisille hauskoja kalusteita on syntynyt vuosikymmeniä - ajatellaanpa vaikka Pastillia, Kuplaa ja Pallo-tuoleja, joissa elämäniloa ja huumoria kyllä löytyy.

Trioli on iloisen värinen monitoimituoli joka kestää leikkiä ja toimii ihan tavallisena mukavana istuimena. Mittasuhteet ovat lapsille sopivat ja aikuiselle ahtaat.

Kun tuolissa ei saa keikkua, voi Triolin kääntää kumoon ja keinua minkä jaksaa. Tuolia kääntämällä sen istuinkorkeus myös muuttuu, koska istuintaso ei ole tuolin puolessa välissä. Materiaali on miellyttävää, vain vähän ääntä ja kolinaa aiheuttavaa muovia. Eri asia on, minkälaista ääntä lähtee keinujasta, kun Triolilla mennään kiitolaukkaa käsi kahvalla!

Aarnio sai Trioli- tuolista Compasso d’Oro eli Kultainen harppi -palkinnon, joka on kansainvälisesti korkealle arvostettu muotoilupalkinto. Sen voi saada vain Italialaiselle valmistajalle suunnitellusta tuotteesta. Onnittelemme suunnittelijaa ja lähdemme keinumaan!

Teksti: Hanna Sumari

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.