Transsukupuolinen malli Andrej Pejic: Olen kokenut seksuaalista häirintää

Transsukupuolinen malli Andrej Pejic on nyt kaikkien huulilla. Menestys ei kuitenkaan ole tullut hänelle itsestäänselvyytenä. Mallimaailma on paljastanut Pejicille myös nurjat puolensa, out.com uutisoi.

Transsukupuolinen malli Andrej Pejic on vuoden mallisensaatio. Pejic työskentelee sekä naisten että miesten vaatteita esittelevissä näytöksissä. Malli jäi monen mieleen jo viime keväänä, kun hän päätti Jean Paul Gaultierin kevätnäytöksen näyttävässä turkisasussa.

Vaikka Pejicin nimi on nyt kaikkien huulilla, menestys ei ole tullut helpolla.

– Totuus on, että minun täytyy työskennellä kaksi kertaa rankemmin kuin muut, jotta minut otetaan vakavasti, Pejic sanoo.

Huomiota herättävä malli kertoo haaveilevansa maailmasta, jossa hänen erilaisuutensa ei olisi kenellekään ihmetyksen aihe.

– Haluaisin asua maailmassa, jossa sukupuoli, kansallisuus, seksuaalinen suuntautuneisuus ja ennen kaikkea taloudellinen statuksesi ei vaikuttaisi mahdollisuuksiisi elämässä, siihen miten muut sinuun suhtautuvat tai vapauteen ylipäänsä, Pejic haaveilee.

Ongelmia takahuoneessa

Vaikka Pejic kertoo rakastavansa työskentelyä miesmallien kanssa, on hän törmännyt takahuoneissa myös seksuaaliseen häirintään.

– Useilla miesmalleilla on tyttöystäviä, mutta kun kukaan ei katso, he nipistelevät minua, Pejic kertoo.

Monipuolisia töitä tekevää mallia on myös pyydetty kiihottumaan kuvauksissa valokuvaa varten.

– Kieltäydyin. Haluan tarjota kauneutta, en aikuisviihdettä, Pejic sanoo.

Tapasi kuningattaren

Lokakuussa Pejic koki yhden uransa tähtihetkistä, kun hän pääsi tapaamaan Englannin kuningattaren Elisabeth II:n.

– Minun teki mieleni pukeutua pukuun, mutta se ei lopulta toiminutkaan. Joten pukeuduin 90-luvun Sharon Stone -henkiseseen lookkiin. Palatsi oli upea, tunsin heti olevani kotona. Ja myönnettäköön, me kaikki rakastamme hyvää kuningatarta, Pejic sanoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: out.com

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja