Tragedia luksusristeilijällä: Grease-musikaalin tähti katosi Atlantilla joulupäivänä, brittinuorukaisen etsinnät eivät ole tuottaneet tulosta

Luksusristeilijän miehistön jäsen katosi merelle – rannikkovartiostolla etsintäoperaatio 0:48
Video: Luksusristeilijän miehistön jäsen katosi merelle – rannikkovartiostolla etsintäoperaatio.

Maailman suurimmalla risteilijällä koettiin joulupäivänä traaginen tilanne, kun viihdystysjoukkoihin kuulunut mies katosi jäljettömiin laivalta Puerto Ricon lähistöllä Atlantilla. Miehen katoaminen huomattiin, kun hän ei ilmaantunut töihin tiistaina.

Yhdysvaltain rannikkovartiosto on etsinyt miestä siitä lähtien tuloksetta. Miestä on etsitty esimerkiksi laivalla ja lentokoneella. Asiasta uutisoivat muun muassa uutistoimisto Reuters ja tv-kanava CNN.

Kadonnut oli Grease-musikaalin tähti

Arron Hough, 20, katosi noin 430 kilometrin päässä Puerto Ricosta Royal Caribbean Cruises -varustamoon kuuluvalta Harmony of the Seas -laivalta.

Kun rannikkovartiosto sai ilmoituksen onnettomuudesta, Harmony of the Seas oli matkalla kotisatamastaan Floridan Fort Lauderdalesta Yhdysvalloista sen ensimmäiseen pysähdyskohteeseen Saint-Martinin saarelle Karibian koillisosiin.

Royal Caribbean Cruisesin mukaan kadonnut kuului laivan viihdytysjoukkoihin. Mies esiintyi tunnetussa Grease-musikaalissa.

Viimeiset valvontakamerahavainnot miehestä ovat viitoskannelta noin neljän aikaan aamuyöltä tiistailta. Viitoskannella on hyttejä, kauppoja, ravintoloita ja teattereita.

Maailman suurin risteilyalus oli viikon matkalla

M/S Harmony of the Seas on maailman suurin risteilyalus. Siinä on 18 kerrosta ja 2 747 hyttiä, joihin mahtuu lähes 7 000 matkustajaa. Aluksessa on muun muassa 23 ravintolaa. 

Harmony Of The Seas oli viikon risteilyllä Fort Lauderdalesta, St Maarteniin, San Juaniin, Puerto Ricoon ja Haitille, kun mies katosi.

Britannian ulkoministeriö on luvannut tarjota apua kadonneen miehen omaisille.

Lue myös:

    Uusimmat