Traaginen vuorokausi liikenteessä: Seitsemän kuollut eri onnettomuuksissa – tämä turmista tiedetään

1:14
Yle: Kaksi henkilöä kuollut Parkanon onnettomuudessa – kaksi autoa ja kuorma-auto kolaroivat kohtalokkain seurauksin.

Liikenteessä on ollut musta vuorokausi, kun yhteensä seitsemän ihmistä on kuollut eri onnettomuuksissa. MTV Uutiset koosti, mitä turmista tiedetään.

Kaksi ihmistä kuoli ja kaksi loukkaantui vakavasti kolarissa iltapäivällä Parkanossa. Poliisi kertoo, että kaksi henkilöautoa ja kuorma-auto kolaroivat. Kolarissa oli osallisena yhteensä seitsemän henkilöä.

Lapin poliisi kertoo vuonna 1949 syntyneen miehen kuolleen henkilöauton törmäyksessä aamupäivällä. Auto törmäsi Torniossa valtatiellä betonipilareihin ja ajautui vastaantulevien kaistalle. Kuljettaja menehtyi välittömästi.

Eilen illalla ja viime yönä tapahtui useita onnettomuuksia, joissa kuoli neljä ihmistä yhteensä.

Yksi ihminen kuoli liikenneonnettomuudessa Karkkilassa Länsi-Uudellamaalla. Henkilöauto ajautui vastaantulevan kaistalle ja osui elintarvikkeita kuljettavaan rekkaan. Henkilöauton kuljettaja kuoli onnettomuuspaikalla.

Satakunnan Kokemäellä kuoli kaksi ihmistä moottoripyörän ja polkupyörän kolarissa. Lounais-Suomen poliisi kertoi iltapäivällä, että molemmat kuljettajat menehtyivät kolarissa välittömästi: 35-vuotias motoristi ja 72-vuotias polkupyöräilijä menehtyivät välittömästi tapahtumapaikalla. Alustavan tutkinnan mukaan poliisi epäilee moottoripyörän ajaneen huomattavaa ylinopeutta. Rajoitus tapahtumapaikalla on 60 km/h.

Lahdessa keski-ikäinen mies kuoli moottoripyöräonnettomuudessa, kertoi Hämeen poliisilaitos myöhään eilen illalla. Mies oli menettänyt moottoripyöränsä hallinnan ja törmännyt valaisinpylvääseen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja