TPS-tähti Markus Nurmi joutui yleisön hampaisiin – kertoo nyt saamistaan törkyviesteistä: "Sut hakataan paskaksi"

Markus Nurmi iskee viime hetken tasoituksen TPS:lle ja tekee provosoivan eleen HIFK-faneille 3:01
Markus Nurmi iskee viime hetken tasoituksen TPS:lle ja tekee provosoivan eleen HIFK-faneille

Turun Palloseuran hyökkääjä Markus Nurmi paljastaa saaneensa useita asiattomia ja hyökkääviä viestejä viikonlopun SM-liigaotteluiden jälkeen.

Nurmi, 25, oli erityisesti perjantaina HIFK-fanien hampaissa Helsingissä. Hyökkääjä sai kuulla buuauksia ja reaktioita kotiyleisöltä pitkin ottelua. Nurmi antoi ottelun viimeisellä minuutilla iskemänsä tasoitusmaalin jälkeen myös takaisin: hän nosti HIFK-fanikatsomon edessä kätensä korvalleen tuulettaessaan osumaa.

– Sieltä tuli sen verran huutelua, että piti antaa jotain takaisin, Nurmi sanoi eleestään tuoreeltaan perjantaina MTV Urheilulle.

Maali ja terveiset HIFK-faneille voi katsoa pääkuvan videolta.

Nyt Nurmi on julkaissut Instagramissa ottelun jälkeen saamiaan hyökkääviä viestejä. Julkaisu on katsottavissa tarinat-osiossa 24 tunnin ajan

– Pidä pää ylhäällä sut hakataan paskaksi.

– Tapa ittes.

– Sä olet niin ylimielinen paska! Kuole pois!

MTV Urheilu tavoitti Nurmen myös sunnuntaina. Hänen mukaansa julkaisussa on vain osa lokaviesteistä, jotka hänelle on lähetetty.

– En ehkä itse laittaisi kenellekään, että "tapa itsesi". En kuitenkaan mieltäni pahoita. Ei se auta kuin ensi pelissä pelata vielä paremmin, tyynesti viesteihin suhtautuva Nurmi naurahtaa.

SM-liigatähti Markus Nurmi päätyi yleisön hampaisiin – julkaisi saamiaan törkyviestejä 2:21
Viiden Jälkeen: SM-liigatähti Markus Nurmi päätyi yleisön hampaisiin – julkaisi saamiaan törkyviestejä

Nurmi kertoo laittaneensa viesti näkyville hetken mielijohteesta. Hän kertoo ajattelevansa, että jääkiekon kuulukin aiheuttaa tunteita. Nurmen mukaan asiaton palaute on onneksi vain pieni osa kaikista viesteistä, joita hän saa. Pääosa kiekkointoilijoista lähestyy positiivisin aikein.

Nurmi iski perjantaina myös TPS:n voiton ratkaisseen maalin voittomaalikisassa. Hän on naputellut tällä kaudella tehopisteet 6+10=16.

 

Lue myös:

    Uusimmat