TPS:n ja Lauri Korpikosken välit tulehtuivat pahasti – mustavalkoisiin palaava tähtihyökkääjä kommentoi vyyhtiä: "Turha sitä on kieltää"

TPS:n Lauri Korpikoski palaa turbulenssin jälkeen turkulaisten kokoonpanoon –"Turha kieltää, että kaikki olisi ollut pelkkää huhua" 0:38
Korpikoski on menneestä edelleen niukkasanainen.

Turun Palloseura avaa SM-liigakautensa tänään Tapparan vieraana. Viime kevään hopeajoukkueessa on yksi tuttu paluumuuttaja, kun Lauri Korpikoski viilettää turbulenssin jälkeen turkulaisten hyökkäyksessä.

Lähes kahden vuoden tauon jälkeen mustavalkoisten kokoonpanoon palaava Korpikoski solmi TPS:n kanssa peräti kuusivuotisen sopimuksen vuonna 2018. Liigapelejä on tämän jälkeen vyöllä vain 70 kappaletta. 

TPS ja Korpikoski ajautuivat pahaan riitaan aiemmin. Katso pääkuvan videolta, miten turkulaistähti kommentoi vyyhtiä. 

Ensin tuli sydänlihastulehdus, ja sen jälkeen lonkka vaati leikkausta. Terveysvaivoista täysin kuntoutunut NHL-konkari ajautui kuitenkin pahaan riitaan seuran kanssa. Tilanne kärjistyi viime kaudella niin, että Korpikoski lähti lainalle Sveitsiin.

Biel-Bennessä tuuri oli huonoin mahdollinen. Aivotärähdys vain neljän ottelun jälkeen. Lopulta viime kaudella saldoksi jäi 11 ottelua käkikellomaan liigassa. Pudotuspeleissä Korpikoski esiintyi lisäksi kertaalleen.

Huhut TPS-riitaan liittyvistä "koirankopittamisista" ja riitautumisista on nyt saatu käsiteltyä. Osapuolet eivät ole avanneet erimielisyyksien yksityiskohtia tarkemmin.

– Turha sitä on kieltää. Että kaikki olisi ollut vain huhua, Korpikoski toteaa. 

Varakapteenina Aurajoen rannoilla viilettävä Korpikoski kertoo, että keskittyy nyt mielellään vain jääkiekkoon. Yli 600 NHL-ottelua urallaan pelannut hyökkääjä on pelannut valmistavissa otteluissa TPS:n nelosketjussa yhdessä Juhani Jasun kanssa.

TPS haastaa Tapparan klo 18.30 alkaen. Ottelu katsottavissa C Moressa. Ottelulähetyksessä lisää Korpikosken ajatuksia SM-liigaan palaamisesta ja TPS:n tulevasta kaudesta.

Lue myös:

    Uusimmat