TPS lisäsi Kärppien kotituskaa – Nuorten Leijonien hyökkääjä taas esillä: "MM-kisoista itseluottamusta ja lisäbuustia"

Maalikooste: Kärpät - TPS 2:27
Maalikooste: Kärpät - TPS

TPS:n nuori hyökkääjä Juuso Pärssinen pelasi tehokkaasti myös kolmannen jääkiekkoliigan ottelunsa palattuaan kotimaan sarjaan alle 20-vuotiaiden MM-kisoista Kanadasta.

Pärssinen hankki joukkueelleen kahden miehen ylivoiman ensimmäisen erän lopussa ja heilutti itse verkkoa Justus Annusen selän takana vain seitsemän sekuntia ennen erän päätöstä.

2–1-maali jäi Kärpät–TPS-pelin viimeiseksi osumaksi.

– En kyllä siinä vaiheessa uskonut, että se olisi pelin viimeinen maali. Andrei Karejevilta oli ihan huippuluokan peli, ja Annuselta myös, Pärssinen kehui molempia maalivahteja.

Kolmessa tammikuun sarjapelissään Pärssinen on summannut tehot 3+2.

– Nuorten kisat antoivat itseluottamusta ja lisäbuustia. Siellä piti pelata nopeampaa peliä, ja olen yrittää säilyttää sen.

Pisteautomaatiksi muuttunut Kärpät pääsi yrittämään toisessa erässä kahden miehen ylivoimalla lähes kahden minuutin ajan, mutta kotijoukkueelta ei löytynyt maalintekijää hyvien tilanteiden päättäjäksi.

Kärpät pelasi kolmannen perättäisen pisteettömän kotipelin.

– Kärppien voittaminen vieraissa on aina kova juttu. Jos en ihan väärin muista, niin vuonna 2012 TPS on viimeksi ottanut kolme pistettä Oulusta, Pärssinen muisteli.

Toden totta. Joulukuun 1. päivä vuonna 2012 TPS voitti Kärpät Oulussa maalein 4–1. 

Lue myös:

    Uusimmat