TPS astui kuvioihin! TUTOn SM-liigahaaveille merkittävä apu naapurista

SM-liiga kertoi marraskuun loppupuolella hylänneensä TUTOn lisenssihakemuksen, mutta turkulaisseura saikin tehdä siihen vielä korjauksia.

TUTO on toimittanut SM-liigan lisenssikomitealle korjatun lisenssihakemuksen. Mestis-seura on saanut merkittävän myönnytyksen Turun Palloseuralta.

Yksi lukuisista kohdista, jotka johtivat TUTOn hakemuksen hylkäämiseen, oli se, ettei SM-liigan lisenssikomitea pidä TUTOn kotihallina toimivaa Rajupaja Areenaa liigakelpoisena.

TUTO paljasti keskiviikkona, että halliin on valmius tehdä remontti, jolla yleisökapasiteetti saadaan nostettua 4200–4500 katsojaan. 

Koska tämänkaltainen muutos ei ole nopeasti toteutettavissa, on TUTO pyytänyt apua SM-liigassa pelaavalta Turun Palloseuralta. 

TPS onkin sitoutunut vuokraamaan Turkuhallin, eli Gatorade Centerin TUTOn kotiotteluiden näyttämöksi, mikäli TUTOn valitus menee läpi, ja seura kaikkien edessä olevien vaiheiden jälkeen pelaisi ensi syksynä SM-liigassa.

Kiinteistö Oy Turun Monitoimihalli omistaa sekä Kupittaan jäähallin että Turkuhallin, mutta TPS vastaa Artukaisissa sijaitsevan areenan vuokrauksesta ja tapahtumista. Sitova sopimus on tehty siis suoraan seuran kanssa, TUTOn hallituksen puheenjohtaja Tuomas Haanpää selventää.

TUTOn tietojen mukaan valitusta, siis täydennettyä lisenssihakemusta koskeva päätös tulee ensi viikolla. 

Lue myös:

    Uusimmat