Toto Wolff saa painetta Red Bull -leiristä: "Ross Brawn loi tiimin, Lewis Hamilton oli jo sopimuksessa"

Red Bull tallipäällikkö Christian Horner kertoo arvostavansa Mercedeksen kollegaansa Toto Wolffia, mutta muistuttaa samalla, että tämä on ensimmäistä kertaa todellisten vaikeuksien edessä tehtävässään.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Abu Dhabin GP 10.12.12.

Pe: 1. harjoitukset klo 11.25, 2. harjoitukset klo 14.55

La: 3. harjoitukset klo 11.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00

Su: Abu Dhabin GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Hornerin ja Wolffin keskinäinen nahistelu ja sanankäyttö ovat värittäneet käynnissä olevaa F1-kautta. Välillä puhe vastustajasta on mennyt varsin kovasanaiseksikin.

Hornerin mukaan ongelmat eivät kuitenkaan ole henkilökohtaisia.

– Ei minulla ole ongelmia Toton kanssa, mutta me olemme hyvin erilaisia ihmisiä, Horner kertoo The Guardian -lehden haastattelussa.

– Minulla on tapana olla aika suorasanainen, ja niin olen aina toiminut. Hän toimii eri tavalla, mutta minulla on paljon kunnioitusta sitä kohtaan, mitä hän on tehnyt.

Wolff on saavuttanut Mercedeksellä jo seitsemän maailmanmestaruutta, mutta kahdeksas niistä tuntuu olevan taistelussa Red Bullia vastaan kaikista tiukin. Valmistajien sarjassa eroa tallien välillä 36 pistettä ja kuskien MM-taistelussa Lewis Hamiltonin ja Max Verstappenin välillä vain kuusi pistettä.

Horner päättää näpäyttää Wolffia tämän saamasta kultasormen asemasta.

– Hän tuli lajiin Mercedeksen kanssa vuonna 2013, jolloin koko sen rakenne oli jo olemassa. Ross Brawn (silloinen tallipomo) oli rakentanut tiimin. Lewis oli jo saatu sopimukseen, Horner listaa.

– Toto on tehnyt hienoa työtä tiimin johtamisessa ja sen suorituskyvyn ylläpitämisessä. Ei hän silti ole koskaan kokenut mitään muuta kuin voittamista, joten tämä on uudenlaista painetta. Se on vaikeampaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja