Tosi-tv-tähti epäiltynä Kalasataman murhasta – vainaja löytyi keskeltä tietä, poliisi esittää kahta miestä ja kahta naista vangittavaksi

Rikospaikka vieraili ruumiin löytöpaikalla Kalasatamassa 0:58
Katso video: Rikospaikka vieraili ruumiin löytöpaikalla Kalasatamassa syyskuun puolessavälissä. Tämä rikoksesta tuolloin tiedettiin.

Neljää ihmistä vaaditaan vangittavaksi Kalasataman murhasta epäiltynä. Yksi heistä on tuttu tosi-tv-sarja Temptation Island Suomesta.

Helsingin poliisi on esittänyt vangittavaksi kahta miestä ja kahta naista epäiltyinä murhasta. Epäiltynä henkirikoksesta on 27- ja 29-vuotiaat miehet ja 28- ja 34-vuotiasta naiset.

Vangitsemisia käsitellään huomenna torstaina Helsingin käräjäoikeudessa.

Henkirikos liittyy Helsingin Kalasatamasta elokuussa löydettyyn vainajaan.

Henkirikoksen uhri, 29-vuotias mies, löytyi keskeltä ajorataa Capellan puistotie 10:n kohdalta varhain sunnuntaiaamuna 20. elokuuta. MTV Uutisten tietojen mukaan uhri on erään huippu-urheilijan veli.

Poliisi tutki asiaa aluksi tappona, mutta rikosnimike on nyt koventunut murhaksi. MTV Uutisten tietojen mukaan juttua tutkitaan epäiltynä murhana teon suunnitelmallisuuden vuoksi.

MTV Uutisten tietojen mukaan henkirikos liittyy todennäköisesti huumeisiin. Poliisi on ollut tapauksen tutkinnasta hyvin vaitonainen eikä ole kertonut esimerkiksi sitä, epäilläänkö henkirikoksen tapahtuneen vainajan löytöpaikalla Kalasatamassa vai jo aiemmin jossain muualla.

Ruumiissa oli poliisin mukaan ulkoisen väkivallan merkkejä.

Lue myös:

    Uusimmat