Törkeä ryöstö Loimaalla: Kolmikko pakotti luovuttamaan rahat aseella uhaten ja kaappasi uhrin mukaansa – epäillyt kateissa

Loimaalla tapahtui viime yönä törkeä ryöstö, jossa kaksi ihmistä ryöstettiin aseella uhaten ja toinen pakotettiin ryöstäjien mukaan.

Aamuyöllä puoli neljän aikaan poliisi sai hälytyksen, jonka mukaan mieshenkilö oli ryöstetty aseella uhaten Loimaan keskustassa ja pakotettu tämän jälkeen ryöstäjien mukaan.

Poliisin mukaan kaksi ulkopaikkakuntalaista nuorta miestä oli ollut viettämässä iltaa Loimaan keskustassa sijaitsevassa baarissa, jossa he olivat tehneet tuttavuutta heille entuudestaan tuntemattoman kolmen hengen seurueen kanssa. Ilmeisesti jo baarissa seurueille oli tullut riitaa, mutta seurueet olivat kuitenkin poistuneet baarista yhtä matkaa.

– Ulkona yksi kolmen hengen seurueeseen kuuluneista miehistä oli ottanut esille aseen ja sillä uhaten pakottanut toisen ulkopaikkakuntalaisista luovuttamaan lompakossaan olevat käteisvarat. Toinen ulkopaikkakuntalaisista oli pakotettu aseella uhaten Otto-automaatille. Automaatille pakotettu oli ollut kateissa useamman tunnin, ennen kuin oli ilmestynyt hotellille takaisin. Hänellä ei ole tarkkoja muistikuvia tapahtumista. Häntä oli vammoista päätellen pahoinpidelty astaloa käyttäen, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Epäillyt kateissa

Poliisin mukaa epäillyt ovat toistaiseksi kateissa. Tilanteesta ei poliisin tämänhetkisten tietojen mukaan aiheutunut vaaraa sivullisille.

Esitutkinta on alkuvaiheessa ja tapahtumien kulkua selvitetään. Poliisi ei tässä vaiheessa kerro tapahtuneista enempää. Rikosta tutkitaan nimikkeillä törkeä ryöstä ja vapaudenriisto.

Lue myös:

    Uusimmat