Mainos

Toppatakit ja sukset esiin! Helmikuusta tulossa kylmä ja talvinen kuukausi: "Jopa keskimääräistä kylmempi"

Viikonlopusta on tulossa kylmä ja paikoittain saadaan nauttia myös auringonpaisteesta. Kylmän sään ennustetaan jatkuvan koko kuukauden ja helmikuusta näyttäisi ennusteen mukaan olevan tulossa talvinen.

Sääennusteen mukaan talvi on tullut toistaiseksi jäädäkseen myös etelään. Maan eteläosissa ja etelärannikolla pakkasta on viikonlopun aikana alle kymmenen asteen, muualla Suomessa mennään 10 pakkasasteen molemmin puolin. Lapissa pakkasta voi olla viikonloppuna jopa yli 30 astetta.

Lauantaina sataa lunta paikoin maan etelä- ja keskiosassa, mutta hiljattain pilvipeitteet alkavat repeillä. Sunnuntaina nautitaan paikoin myös auringonpaisteesta.

1:53

Helmikuussa nautitaan talvisista pakkaskeleistä

Helmikuusta ennustetaan talven toistaiseksi kylmintä kuukautta.

– Talvi on tullut jäädäkseen ja helmikuun alkupuolesta näyttäisi olevan tulossa jopa keskimääräistä kylmempi. Lumet eivät ole lähdössä, MTV:n meteorologi Liisa Rintaniemi kertoo.

Rintaniemen mukaan lauhtumista ei näyttäisi olevan näköpiirissä, vaan kuukausiennusteen mukaan sää jatkuu keskimääräistä kylmempänä helmikuun loppupuolelle asti. Ennenaikaista kevättä ei siis vielä ole luvassa, vaan helmikuusta näyttäisi olevan tulossa napakka pakkaskuukausi koko maassa.

– Niin pitkään, kun Itämeri pysyy sulana, avoin meri saattaa tuoda yllättäviäkin lumisateita, Rintaniemi kertoo.

Katso paikkakuntasi ennuste tuleville pakkaspäiville!


Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja