Mainos

Top Gunin jatko-osa suunnitteilla – sekä Maverick että Iceman mukana?

Toimintaelokuvaklassikko Top Gun on saamassa mahdollisesti jatkoa 20 vuoden jälkeen.

Vuonna 1986 ensi-iltansa saanut toimintaelokuva Top Gun on saamassa jatkoa. Elokuvan pääosaa näytteli nykyään 53-vuotias Tom Cruise ja pahiksen roolissa nähtiin 56 vuotta joulukuun lopussa täyttävä Val Kilmer.

Edesmenneen Tony Scottin ohjaaman elokuvan jatko-osasta on huhuttu jo pitkään, mutta nyt ainakin Val Kilmerin Facebook-päivityksen mukaan asiat etenevät.

– Minulle tarjottiin luettavaksi Top Gun 2 -elokuvan käsikirjoitus. Ei sitä usein pääse sanomaan "kyllä" lukematta käsikirjoitusta, Kilmer kirjoittaa.

Kilmer tiputtelee postauksessaan esimerkkejä siitä, kenelle näyttelijä sanoo aina "kyllä".

– Myös Jerry Bruckheimerille ja Tom Cruiselle, muun muassa elokuvista Heat – ajojahti (1995) ja The Doors -elokuvasta (1991) muistettava Kilmer lisää intoillen.

– Tämä on kuitenkin vielä kaukana toteutumisesta. Tästä on puhuttu jo pitkään ja se, että tarjotaan roolia on vielä kaukana siitä, että pääsee näyttelemään roolin.

Tom Cruise kertoi Extra TV -nettisivuston haastattelussa viime kesänä suostuvansa näyttelemään päähahmo Maverickin roolin vain, jos elokuvassa käytetään oikeita hävittäjiä.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja