Top Gunin jatko-osa suunnitteilla – sekä Maverick että Iceman mukana?

Toimintaelokuvaklassikko Top Gun on saamassa mahdollisesti jatkoa 20 vuoden jälkeen.

Vuonna 1986 ensi-iltansa saanut toimintaelokuva Top Gun on saamassa jatkoa. Elokuvan pääosaa näytteli nykyään 53-vuotias Tom Cruise ja pahiksen roolissa nähtiin 56 vuotta joulukuun lopussa täyttävä Val Kilmer.

Edesmenneen Tony Scottin ohjaaman elokuvan jatko-osasta on huhuttu jo pitkään, mutta nyt ainakin Val Kilmerin Facebook-päivityksen mukaan asiat etenevät.

– Minulle tarjottiin luettavaksi Top Gun 2 -elokuvan käsikirjoitus. Ei sitä usein pääse sanomaan "kyllä" lukematta käsikirjoitusta, Kilmer kirjoittaa.

Kilmer tiputtelee postauksessaan esimerkkejä siitä, kenelle näyttelijä sanoo aina "kyllä".

– Myös Jerry Bruckheimerille ja Tom Cruiselle, muun muassa elokuvista Heat – ajojahti (1995) ja The Doors -elokuvasta (1991) muistettava Kilmer lisää intoillen.

– Tämä on kuitenkin vielä kaukana toteutumisesta. Tästä on puhuttu jo pitkään ja se, että tarjotaan roolia on vielä kaukana siitä, että pääsee näyttelemään roolin.

Tom Cruise kertoi Extra TV -nettisivuston haastattelussa viime kesänä suostuvansa näyttelemään päähahmo Maverickin roolin vain, jos elokuvassa käytetään oikeita hävittäjiä.

Lue myös:

    Uusimmat