TOP 9: Ärsyttävimmät Facebook-käyttäjät

Humoristinen Oatmeal.com listasi yhdeksän ärsyttävintä tyyppiä, jotka seilaavat Facebookissa.

Facebook – sen käyttäjät ja toiminnat puhuttavat aina. Tutkimuksen mukaan ärsyyntyy kavereihinsa Facebookissa, jotka ovat draamakuningattaria taikka ikuisia "tykkääjiä". Miehet taas eivät voi sietää naisia, jotka leikkivät salapoliiseja tai lisäävät itsestään epämääräisiä kuvia, joissa he poseeraavat huulet tötteröllä.

Oatmeal.com on listannut yhdeksän ärsyttävää Facebook-käyttäjän mallia ja kuvittanut kyseiset tapaukset. Katso hauskat demonstraatiot täältä!

Ärsyttävimmät Facebook-käyttäjät

1. Pelimies

Pelimies-käyttäjä lähettää sinulle tuhansia ja taas tuhansia kutsuja pelaamaan hänen kanssa Farmivilleä. Tämän käyttäjän seinä on myös täynnä pelitilastoja ja -päivityksiä.

2. Koordinaattori

Koordinaattori rakastaa luoda erilaisia tapahtumia kissanristiäisistä "Pelastetaan paperipussit!"-tapahtumiin. Hän kutsuu paikalle kaikki (vaikkei tunne läheskään puolia omista Facebook-kavereistaan) ja hän kutsuu myös sinut joka ikiseen tapahtumaan.

3. Epätoivoinen markkinoija

Markkinoijan mielestä Facebook on loistava paikka spämmätä ja hukuttaa sinut pyyntöihin, joissa hän ehdottaa että pitäisit hänen nettisivuistaan, kuvistaan, jutuistaan.. Hei muuten! Liity Helmen faniksi Facebookissa!

4. Katala valokuvien "tägääjä"

Tämä käyttäjä laittaa Facebookiin kaikki kuvat, mitä kameraltaan löytää. Ja hän myös tägää (eli merkitsee) sinut niihin, vaikka kuva olisi kuinka epäedustava. Kun pyydät häntä poistamaan kyseisen kuvan, huomaat vielä puolen vuoden päästä että sama kuva killuu hänen profiilissaan.

5. Riippakivi

Riippakivi seuraa jokaista askeltasi Facebookissa, jokaista lisäämäsi kuvaa, jokaista statuspäivitystäsi ja hän tykkää kaikesta mitä Facebookissa teet. Kaikenkukkuraksi hänen kommenttinsa ovat todella yksinkertaisia, ärsyttäviä tai täynnä kirjoitusvirheitä.

6. Kyselyiden ja visailuiden suurkuluttaja

Oletko mustasukkainen vai et? Mikä vihannes olet? Minkä väriset silmät sinulla olisi jos ne eivät olisi juuri sen väriset mitkä ne nyt ovat? Kenen julkkiksen rinnat sinulla on? Tämä käyttäjä on vastannut kaikkiin näihin kyselyihin ja ylpeänä vieläpä laittanut tulokset kaikkien nähtäville.

7. Passiivis-aggressiivinen

Passiivis-aggressiivinen käyttäjä laittaa Facebookiin hyvin mietittyjä tiuskaisuja ja salaperäisiä statuspäivityksiä mainitsematta ketään nimeltä. Tämä tarkoittaa sitä, ettei hän uskalla mennä sanomaan kenellekään päin naamaa mitä oikeasti ajattelee.

8. Vauva-profiili

Tämä käyttäjä laittaa Facebookissa omaksi profiilikuvakseen kuvan vauvastaan. Sen pitäisi olla suloista, mutta todellisuudessa vauvan kuva "Pekka 48 vuotta" -profiilissa tuntuu häiritsevältä.

9. Sensuroimaton

Tämä käyttäjä päivittää statukseensa kaiken (ja vieläpä yksityiskohtaisesti), mitä et olisi edes missään nimessä halunnut tietää. Vai kiinnostaako sinua, miten tämä käyttäjä toimi, kun aamulla vessasta loppui vessapaperi? Tämä käyttäjä on kaikista pahin, jos hänessä piilee kohdan numero 4 piirteitä.

Katso vielä kuvat kaikista hahmoista täältä!

MTV3/Helmi

Lähde: Oatmeal.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja