Älä ota näistä tilanteista valokuvia!

Meneekö sinullakin hermot peilin kautta otettuihin valokuviin, joita ystäväsi tuppaavat alati lisäämään Facebookiin? Tai oletko kenties kyllästynyt katsomaan kökköjä maisemakuvia naapurisi Teneriffan matkoilta? Tässä vinkit, mitä kuvia sinun ei kannata napata – tai edes julkaista!

Theatmeal.com julkaisi leikkimielisesti seitsemän asiaa ja tilannetta, joista sinun ei tulisi ottaa valokuvaa. Varmuuden vuoksi sivustoilla on demonstroitu kyseiset kuvat piirretyjen kuvien avulla.

1. Baari-iltamat

Mikä onkaan viehättävämpää kuin todistusnaineisto siitä, että joitte miljoona eri drinkkiä, maskarat valuivat pitkin poskia, katse harhaili ja paidan kaulukselle lipsahti oksennusta niiden kaikkien drinkkien jälkeen?

2. Ruoka

Oih, tein aamupalaksi pannareita ja munakasta! Pakko ottaa kuva ja näyttää kaikille, miten hienolta tuo väritön höttö näyttikään! Eikö äiti opettanut, ettei ruualla saa leikkiä?

3. Maisemat

Kyllä, upeat maisemat hivelevät silmää, mutta älä tuhlaa filmirullaasi tai rasita kuvia napsivaa sormeasi niihin. Nimittäin a) et pysty ikuistamaan maisemia kuitenkaan niin hienona, kuin ne näet b) kuitenkin sinua kiinnostaa katsella vain kuvia sinusta ja muista ihmisistä c) ikävystytät vain ystäväsi esittelemällä "tuossa on järvi, tuossa taas mänty" -kuvia.

4. Konsertit

Jospa nauttisit konsertista, etkä vain napsisi kuvia, jotka ovat kuitenkin tärähtäneitä ja joista ei kuitenkaan saa mitään selvää? "Katso tarkemmin, tuo pieni pilkku on Lady Gaga!"

5. Suutelevat pariskunnat

Tarvitseeko rakkauttanne todistella pusukuvilla? Pusi pusi.

6. Autosi

"Ensimmäinen autoni, Opel Corsa, vuosimallia -83. Eikö olekin hieno?"

7. Kylppärissä otetut peilikuvat itsestäsi

Olet varmasti napsinut itsestäsi kuvia peilin kautta. Älä tee sitä. Katso alta, miksi.


AVA

Lähde: Theoatmeal.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat