TOP 5: Nämä ammatit tekevät miehestä halutun

Mies, hanki joku näistä ammateista ja olet haluttu kumppani!

Kiinnostavatko sinua lentokapteenit, kääntävätkö pääsi palomiehet vai hullaannutko poliisin uniformusta? Suurin osa naisista osaa varmasti mainita miesten ammatteja, jotka ovat aivan erityisen mielenkiintoisia tai seksikkäitä.

Deittipalvelu seekingarrangement.comin tekemässä kyselyssä 1000 naista pääsi paljastamaan mitkä ovat heidän mielestään miesten parhaimmat ammatit, jotka saattavat jopa vaikuttaa puolison valintaan.

Miesten parhaimmat ammatit TOP 5:

1. Yksityisyrittäjä

2. Toimitusjohtaja

3. Näyttelijä

4. Pankkiiri

5. Lakimies

Daily Mail -verkkosivuilla julkaistussa kyselyssä selvisi, että yksityisyrittäjä pääsi listan kärkeen, sillä kyselyyn vastanneiden naisten mukaan rahan ansaitseminen on "jännittävää". Sama koskee todennäköisesti myös listan toisella sijalla ja neljännellä sijalle olevia ammatteja; toimitusjohtajaa ja pankkiiria.

Näyttelijät voivat olla varakkaita tai pennittömiä, mutta naiset äänestivät silti tämän ammatin kolmanneksi mielenkiintoisimmaksi. Viidennellä sijalla olivat lakimiehet, joiden hankkima koulutus herättää kunnioitusta.

Vaikka maailmasta löytyy toinen toistaan komeimpia ja rikkaampia jalkapallon pelaajia, tämä ammatti löytyi listalta toiseksi viimeisimpänä. Ammattijalkapalloilijoihin ei kyselyyn vastanneiden naisten mukaan voi luottaa.


AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja