TOP 5: Aikuisviihdetähden seksivinkit naisille

Naispuolinen aikuisviihdenäyttelijä ja seksikolumnisti Ryan Keely paljastaa, mitkä viisi asiaa naisten kannattaisi muistaa seksielämässään, jotta kipinä pysyisi yllä.

27-vuotias aikuisviihdenäyttelijä ja seksikolumnisti Ryan Keely paljasti Betty Confidental -sivustolle, mitkä viisi asiaa naisten kannattaisi muistaa pitääkseen kipinän yllä kamarissa.

1. Käsileikit

– Kokeile uudestaan käsillä hyväilyä. Mikään ei ole niin upeaa kuin se, kun todella osaat kosketella partnerisi paikkoja, Keely kertoo.

Suuri osa naisista on jättänyt käsien käytön lukioaikaan, mutta ne ovat mukava tapa maustaa seksielämää.

– Aina ei ole aikaa tai energiaa seksiin ja suullinen hyväily voi olla todella kuluttavaa. Kädet ovat hieno tapa antaa mielihyvää kumppanillesi.

2. Opettele mestarilta

Mikä voisikaan olla parempi tapa oppia, mistä miehesi pitää kuin katsoa hänen hyväilevän itseään?

– Pääset todella jyvälle, mistä miehesi pitää, jos voit katsoa hänen tyydyttävän itsensä. Jotkut ihmiset ovat hiukan ujoja, mutta se voi olla todella kaunis tapa oppia.

Tämä toimii tietysti molemmin puolin. Miehesi haluaa todennäköisesti katsoa myös, miten itse tyydytät itsesi.

3. Koskettele seksin aikana

Keelyn uusin lempikikka on hyväillä miehen penistä seksin aikana.

– Olen selälläni lähetyssaarnaaja-asennossa ja kurkotan takapuoleni alta jalkojeni välistä hyväilemään kohtaa, joka on peräaukon ja kivespussien välissä. Samalla kun hän yhtyy sinuun, leikit sillä osalla hänen sukupuolielimestään, joka ei ole sisälläsi. Se tuntuu mahtavalta.

– Jos olet kiireessä, tämä saa miehen myös laukeamaan nopeammin!

4. Kysy avoimesti

Älä ole ujo, jos haluta kokeilla jotain uutta.

– Naisten täytyisi ymmärtää, että pelkästään asian tuominen esiin on todellinen turn-on suurimmalle osalle miehistä. Miehet miettivät seksiä jatkuvasti. He tulevat seminaareihini oppiakseen, mitä naiset haluavat. He ovat innokkaita keskustelemaan aiheesta.

Muista kuitenkin oikea ajoitus: älä tuo asiaa esiin pitkän työpäivän jälkeen. Älä myöskään saa asiaa kuulostamaan siltä, että seksielämästänne puuttuisi jotakin.

– Ole kannustava ja ystävällinen. Sano jotain sellaista kuten: "Olen ajatellut yhtä juttua, mitä voisi olla todella kiva kokeilla", Keely neuvoo.

5. Totu alastomuuteen

– Minä suosittelen, että jokainen nainen viettäisi jonkin verran aikaa alasti, ihan vaikka katsoen telkkaria omassa sängyssään. Se on todella vapauttava kokemus. Kumppanisi mielestä on todella eroottista, jos ole itsevarma oman vartalosi suhteen. Pyrimme usein peittämään vartaloidemme epätäydellisyydet vaatteilla. Totuus kuitenkin on, ettei miehesi näe takapuolesi selluliittia, hän on vain innoissaan nähdessään takapuolesi.

Mitä aikuisviihdetähti ei suosittele tekemään makuuhuoneessa?

– Älä tee seksivideota. Se on kamala, kamala vaihtoehto. Kukaan ei editoi ja valaise, eikä sinulla ole kameramiestä. Todennäköisesti video ei tule näyttämään yhtään hyvältä. Ja vaikka video ei vahingossa päätyisikään internetiin, tämänlaisilla kotivideoilla on ikävä tapa sekoittua lasten Disney-videoihin pahimmalla hetkellä, Keely varoittaa.


MTV3 Helmi

Kuva: Shutterstock (Kuvan henkilö ei ole Ryan Keely.)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja