TOP 10: Tämä tekee rakastetusta Rapu-naisesta arvaamattoman

Kuun hallitsema Rapu on herkkä ja intuitiivinen tähtimerkki. Rapu-naisten aivoituksia on vaikea seurata, sillä tämä nainen on arvaamaton ja monisyinen tapaus. Mitkä muut piirteet tekevät Rapu-naisesta oman ainutlaatuisen pakkauksensa?

Rapu (21.6.–22.7.) on eläinradan herkkä ja intuitiivinen merkki, jota ohjaavat tunteet ja luontainen nöyryys. Tämä monisyinen ja monipuolinen Rapu-nainen on monille – jopa omille ystävilleen – aikamoinen arvoitus, mutta hänen ihmisystävällisyytensä ja kuuhullumainen herkkyytensä on pelottavan vetoavaa. Rapu-naista haluaa suorastaan rakastaa.

Rapu-nainen on salaperäinen ja arvaamaton nainen, koska...

1. Olet hyväsydäminen

Olet varmaan kuullut monesti, että kovan kuoren alla sykkii hyvä sydän? Rapu-naisen sydän on tehty vahasta, joka sulaa helposti. Hyväsydämisyytesi takia monet ystäväsi kääntyvät puoleesi huoltensa ja murheittensa kanssa. Rapu-nainen kuuntelee ja haluaa auttaa pyyteettömästi. Rapu-nainen on myös ensimmäinen, joka on halaamassa itkevää ystäväänsä. Olit sitten Englannin prinsessa tai naapurintyttö, Rapu-naisen sydän sykkii aina inhimillisyyttä ja nöyryyttä.

2. Olet herkkä

Rapu-nainen saattaa itse kokea herkkyytensä ärsyttävänä riippakivenä, mutta todellisuudessa se on suuri lahja – ja erittäin suloista. Sinulla on myös eläinradan herkin intuitio, ja kykenet aistimaan kanssaihmisten tunnetilat ja tarpeet sellaisella tarkkuudella, joka on jopa pelottavaa. Vaikka saatat vaikuttaa hiljaiselta ja syrjäänvetäytyvältä, tunnistat herkästi ihmisten erilaisia mielialoja ja osaat eläytyä kuulemaasi. Myös mielikuvituksesi – niin hyvässä ja pahassa – laukkaa. Onko sinua joskus sanottu kuuhulluksi tai herjattu noidaksi?

3. Olet menneisyyden vanki

Se, että koet menneisyyden vahvana osana itseäsi, ei ole huono asia. Rapu-nainen myös muistelee menneisyyttään mielellään – eikä suinkaan yksin tai hiljaa. Menneisyys kulkee aina Rapu-naisen mukana: koti, lapsuus, perhe ja niiden tuoma turvallisuuden tunne ovat Ravulle äärimmäisen tärkeitä. Rapu-nainen myös keräilee mielellään muistoja ja säilöö niitä päiväkirjojen, valokuvien, kirjeiden, lehtileikkeleiden, pienten esineiden ja korujen muodossa. Jos olet saanut isoäidiltäsi lahjaksi perintösormuksen, sen merkitys on juuri sinulle suunnaton ja olet vannonut jatkavasi perinnettä antamalla sormuksen tulevalle tyttärellesi.

4. Olet suojelevainen

Rapu-nainen on hyvin suojelevainen – niin läheisiään, kuin itseäänkin kohtaan. Kunnianhimoisesti niin kotiinsa kuin työhönsäkin suhtautuva Rapu-nainen on puolustuskannalla koko ajan, mutta on suojauksensa laskiessaan äärimmäisen viehättävä, hellä ja aistillinen nainen. Rapu-nainen haluaa suojella lähipiirinsä ystäviä, sukulaisia ja lapsia – ja ennen kaikkea muita naisia. Äitinä Rapu on myös erittäin välittävä, hienotunteinen ja suojeleva. Rapu-naista saatetaan usein verrata suojelusenkeliin.

5. Olet loistava kokki

Älä nyt naura, mutta Rapu-nainen on loistokokki! Ruoan valmistuksessa voit yhdistää sekä luovuutesi että hoivaamisviettisi. Koti ja kotoisa keittiö saa Rapu-naisen tuntemaan olonsa turvalliseksi. Ruoan laittaminen tekee sinut onnelliseksi ja valmistamissasi ruuissa maistuu rakkaus. Sinussa kytee oikea kodinhengetär!

6. Olet nöyrä

Hyväsydäminen ja intuitiivinen Rapu-nainen ei nosta itseään koskaan jalustalle tai pidä itseään muita parempana,t. Kohtelet kaikkia kunnioituksella ja lämmöllä. Rapu-nainen myös sortuu siihen, ettei hän ajattele itseään, vaan pelkästään muita. Heikkoina hetkinä ja epävarmuutensa takia Rapu-nainen saattaa jopa uskoa, että muut ovat parempia ihmisiä kuin hän. Miten väärä luulo! Kritiikki voi olla kuitenkin Rapu-naiselle aikamoista myrkkyä.

Pessimistisyyteenkin sortuva Rapu-nainen myös yrittää valmistautua henkisesti kaikkiin mahdollisiin vastoinkäymisiin.

7. Olet uskollinen, luotettava kumppani

Suhteen alkuvaiheessa Rapu-nainen voi olla hyvin varovainen ja arka: hän haluaa olla varma siitä, että tunne on varmasti molemminpuolinen, ennen kuin hän uskaltaa heittäytyä. Luottamus on Rapu-naiselle äärimmäisen tärkeää. Kun oikea kumppani on vierelläsi, olet intohimoinen, hellä, aistillinen ja hurmaava kumppani, johon voi luottaa kuin kallioon. Rapu-nainen on kuitenkin nainen, joka haluaa omistaa kumppaninsa täysin: mutta olet palvova, luotettava, makuukammarin puolella kekseliäs nainen, joten kumppanuutesi on kultaakin arvokkaampaa sitä arvostavalle. Rapu-nainen ei petä.

8. Olet järkevä rahankäyttäjä

Rapu-nainen ei sorru järisyttäviin heräteostoksiin, vaikka saattaakin joskus hemmotella itseään uudella kesämekolla tai kirjalla. Taloustajusi on kadehdittava! Tästä syystä myös arvostat kumppania, joka osaa pitää huolta raha-asioistaan: yltiörikas hänen ei tarvitse olla, kunhan vain olisi edes jokseenkin innokas tai yritteliäs vaurastuttamaan säästöpossuaan.

9. Sinua on vaikea kuvailla yhdellä sanalla

Rapu-naista on vaikea kuvailla: voit olla yhtä lailla rehvakkaan riehakas, syvällisen salaperäinen, raivokkaan murhanhimoinen tai surullisen alavireinen – sillä nuo kaikki ovat totta! Olet monikerroksinen ja muuttuvainen nainen, ja vain läheisimmät sielut oppivat tuntemaan oikean sinän. Vaikka päällepäin näyttäisit mutkattomalta, todellisuudessa et vain paljasta itsestäsi liikoja tuntemattomille. Kun Rapu-nainen löytää oikean kumppanin, tämä monisärmäinen nainen tarjoaa hänelle hurmoksellisen elämän – kunhan kumppani osaa arvostaa hänen ainutlaatuisuuttaan ja ymmärtää, että Rapu-nainen pelkää, että maailma on täynnä koirankujeita hänen varalleen.

10. Rapu-naiset ovat arvostettuja naisia

Arvostettuja ja rakastettuja Rapu-naisia ovat muun muassa prinsessa Diana, Jessica Simpson, Meryl Streep, Helen Keller, Liv Tyler ja Pamela Anderson.

Uusinta heinäkuulta 2013.

Lähde: Magforwomen.com, Suuri horoskooppikirja: Karisto 2001

Lue myös:

    Uusimmat