TOP 10: Parhaat seksivinkit asiantuntijoilta

Seksin asiantuntijat jakoivat kuumimmat seksivinkkinsä.

Seksuaalikasvatuksessa ei usein törmää käytännöllisiin vinkkeihin, vaan sisältö koostuu ehkäisyvälineistön esittelemisestä ja sukupuolitaudeista varoittamisesta. CollegeCandy-sivusto kokosi yhteen seksivinkkejä seksialan tuntijoilta kolumnisteista toimittajiin ja seksialan kirjailijoihin. Helmi esitteli aikaisemmin jo kymmenen ensimmäistä vinkkiä – tässä tulevat loput kymmenen!

1. Nautinto ei lopu orgasmiin

– Jotta mies pysyisi seksuaalisesti kiinnostuneena ja tyytyväisenä, on hyvä muistaa, että nautinnon ei tulisi loppua orgasmiin, vinkkaa miehille suunnatun Brobible-sivuston toimittaja.

2. Yhtä oikeaa tapaa harrastaa seksiä ei ole olemassa

– Yhtä oikeaa tapaa harrastaa seksiä ei ole olemassa. Niin kauan kuin olet avoin sen suhteen, mitä haluat, kiinnität huomiota kumppanisi haluihin ja tarpeisiin ja varmistat, että kaikki seksiin osallistuvat nauttivat, olet oikeilla jäljillä, kertoo seksiblogi Fleshbotin kirjoita Lux Alptraum.

3. Käytä lantionpohjan lihaksia

– Kun miehesi on saavuttanut orgasmin yhdynnässä, pidä hänet sisälläsi vielä tovin h-hetken jälkeenkin. Kun tunnet hänen rentoutuneen, käytä lantionpohjan lihaksiasi ja purista hänen penistään, neuvoo kirjailija ja televisiotähti Shallon Lester. Tällainen taikatemppu saattaa auttaa miestäsi saamaan toisen orgasmin heti saamansa perään!

4. Tee asioita, joista innostut

– Jokainen saa nautintoa yksilökohtaisesti. Älä anna kenenkään painostaa sinua asioihin, joista et ole kiinnostunut. Innostuminen on seksikästä, katumus ja tylsistyminen eivät, kertoo CollegeCandyn seksikolumnisti.

5. Ei ilmapatjoille!

Varteenotettava käytännön vinkki huumorisivuston toimittajalta: Älä käytä aikaasi yrittämällä harrastaa seksiä ilmapatjan päällä, vaan siirry suoraan kovalle lattialle ja hoida hommat likaisesti. Sekstaileminen ilmapatjan päällä on kuin yrittäisi hoitaa hommat surffilaudan päällä vedessä – luultavasti jossain vaiheessa menetät tasapainosi ja tiput.

6. Älä kiertele

– Kerro miehellesi tismalleen, mitä haluat. Mikään ei kiihota miestä enempää kuin se, että hän saa naisensa syttymään, kertoo miesten verkkolehden, Guyism.comin päätoimittaja Douglas Charles. Sarjakuvaintoilija Charles vinkkaa pilke silmäkulmassa, ettei myöskään esimerkiksi Ihmenaisen kaltaiseksi supersankariksi pukeutuminen ole huono juttu.

7. Vinkki miehille: Käytä kumia!

Naisten huumorisivuston, Comedivan tuottajan vinkki: Käytä kondomia myös tyydyttäessäsi itseäsi. Tällä tavoin totut kondomin käyttöön myös seksin aikana!

8. Muista liukaste

Suullisen nautinnon antamisessa miehelle kannattaa käyttää liukastetta, josta käy myös sylki, vinkkaa COEDMagazine.comin päätoimittaja.

9. Hula-hula-tanssia miehen päällä

– Yksinkertaisimpia tapoja piristää seksiä on miehen päällä istuessa pyörittää lanteitaan samalla tavoin kuin pyörittäisi hula-hula-vannetta, eli lannevannetta. Tee pieniä ja hitaita pyöreitä liikkeitä lantiollasi ja tunteiden kuumetessa nopeuta toimintaasi, kertoo Glamour.com-sivuston kolumnisti.

10. Minttukaramellit yöpöydälle

– Pidä laatikollista minttukaramelleja tai hengityksen raikastajia yöpöydälläsiä. Niiden imeskeleminen ennen suuseksiä antaa mielenkiintoisia vivahteita touhuun ja niitä voi nauttia aamulla heti heräämisensä jälkeen, eikä tarvitse huolehtia pahalta haisevasta hengityksestä, kertoo AskMen-sivuston kolumnisti Rachel Khona.


Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja