TOP 10: Nainen, älä tapaile tällaisia miehiä!

Oletko sinkku? Vaikka unelmamiehen kriteerejä ei kannatakaan pitää tolkuttoman korkealla, vältä kuitenkin tapailemasta näitä miestyyppejä, opastaa Thefrisky.com.

Kuulet kenties ystäviesi usein sanovan "Anna miehelle mahdollisuus!" kun olet tavannut jonkun uuden tyypin. No, mahdollisuushan kannattaa toki antaa. Kun pääset tiettyyn ikään, ymmärrät, ettei täydellisiä miehiä ole olemassakaan. Saat luvan olla vähän hyväksyvämpi, ellet halua olla sinkku koko ikääsi. Heitä kriteerilistasi menemään ja ole avoimin mielin! Thefrisky.com kuitenkin muistuttaa, että on olemassa tietynlaisia miehiä, joita kannattaa deittirintamalla vältellä. Pysy siis erossa näistä tyypeistä. Onnea matkaan!

Mies, joka ei ole "ihan vielä eronnut"

Usko pois, on melko epämukavaa, kun deittisi puhuu exästään vahingossa "vaimonaan". Siihen saattaa tietysti olla miljoonia lieventäviä asianhaaroja, miksi avioeroprosessi ei ole vielä alkanut, mutta mikään niistä ei ole tarpeeksi hyvä selitys. Tämän tyypin exä tulee olemaan kuin valtava valkoinen elefantti huoneessa. Parempi odottaa, kun muste on kuivunut!

Rettelöitsijä

Tämä mies tulistuu nollasta sataan kymmenessä sekunnissa. Kahvi on liian kylmää, valot ovat liian kirkkaat – ja tämä mies saa raivokohtauksen. Voisiko kyseessä olla ratkaisematon vihanhallintaongelma? Kuka tietää, mutta sinä tuskin haluat olla maisemissa selvittääksesi mitä tapahtuu, kun mies kohtaa todellisia vaikeuksia. Pelottavaa!

Yrittäjämies

Miten ihailtavaa, että tämä mies perustaa yrityksen, joka tulee viemään aikaa noin 23 tuntia vuorokaudessa. Hän saattaa vaikuttaa energiseltä ja oma-aloitteiselta, mutta todellisuudessa tämä mies on rakastunut uuteen yritykseensä, joten älä tuhlaa aikaasi. Paitsi jos sinulle riittää 20 minuutin hellyydenosoitus aamuneljältä. Tiedä kuitenkin, että sekin saattaa peruuntua, jos töissä on jokin tilanne päällä.

Mies hengellisellä missiolla

Kenties hän on matkalla ashramiin tai ehkä hän on juuri palannut sieltä valaistuneena. Hän ei tarvitse naista elämäänsä, vaan on liian sitoutunut hengellisyyteen kiintyäkseen toiseen ihmiseen. Ihmissuhteet ovat vain illuusion päässä. Hän etsii yhteyttä Jumalaan, tai kenties yhden illan ajaksi sinuun, mutta siinäpä se.

Mies, joka on viidettä päivää vieroituksessa

Sille on syynsä, miksi sanotaan, ettei alkoholista tai huumeista juuri vieroituksen aloittaneen kanssa kannata ryhtyä suhteeseen. Riippuvaiset tarvitsevat aikaa luodakseen suhteen itseensä sen jälkeen, kun ovat päässeet kuiville. Älä unohda, että riippuvaiset ovat impulsiivisia ja taipuvaisia muodostamaan uusia riippuvuuksia. Viikko siitä, kun hän on kirjautunut ulos vieroituksesta, hän saattaa korvata alkoholi/huumeriippuvuutensa olemalla koukussa sinuun.

Mies, joka muutti takaisin vanhempiensa luokse

Ehkä hän on vaihtamassa alaa, kenties hän menetti työpaikkansa ja hänen on mentävä takaisin vanhempien elätettäväksi, saattaa olla että hän ajattelee aikuisen elämän olevan liian vaikeaa. Mikä syy sitten olikaan: ellei mies ole juuri valmistunut koulun penkiltä, hänen kehityksensä on menossa takapakkia. Mies, joka haluaa ryömiä takaisin kohtuun, ei ole potentiaalinen deittikumppani. Olethan jo kerran tapaillut tyyppiä, jolla on kotiintuloajat… kouluaikoinasi nimittäin!

Mies ilman käytöstapoja

Hän syö purkkaa suu auki, laittaa kyynärpäänsä pöydälle, kaivaa nenäänsä tai napsii ruokaa lautaseltasi. Hän ei osaa sanoa "saisinko" tai "kiitos" ja on tyly ravintolan henkilökunnalle. Se, että hän on epäkohtelias ystäviäsi ja perhettäsi kohtaan, tekee miehestä vielä etovamman. On siis syytä juosta hyvin kauas tästä tyypistä! Käytöstavat ovat tärkeitä. Jos mies ei ole koskaan niitä oppinut, sinä et halua ottaa niiden opettamisesta vastuuta.

Päälle kolmekymppinen mies, joka ei koskaan ole seurustellut

Mitä? Miksi? Miten se on edes mahdollista? Jossain vaiheessa ei sovi enää edes käyttää sitoutumiskammoa tekosyynä, sillä se on vain säälittävää. Jos mies on tietyn ikäinen, eikä ole kyennyt hakemaan apua kokeakseen yhteyden toisen ihmisen kanssa, jutussa piilee ongelma. Älä yritä huijata itseäsi, sinä et tule olemaan hänen ensimmäinen tyttöystävänsä. Hän tarvitsee psykologia, ei treffejä.

Väliaikainen/pysyvä baarimikko

Hän sanoo sinulle työskentelevänsä baarissa kunnes hänen näyttelijän/kirjoittajan/muusikon uransa lähtee käyntiin, mutta tätä on jatkunut jo vuosia ja edelleen hän sekoittelee drinkkejä ja tulee toisinaan tuiskeessa aamukuudelta kotiin. Ketä hän huijaa? Hän on baarimikko, joka näyttelee/kirjoittaa/luo musiikkia siinä sivussa. Hänen työnsä antaa hänelle luvan juhlia, flirttailla ja sammua kunnes hänen uransa lähtee nousukiitoon – mitä tuskin tulee tapahtumaan.

Rento mies

Tämä saattaa kuulostaa yksinkertaiselta, mutta jos hän etsii vain seksiä ja sinä etsit enemmän, sinun on lopetettava juttu siihen paikkaan. Jos sinäkin kaipaat vain seksiä, hän on oiva valinta. Älä kuitenkaan tee sitä virhettä, että toivoisit hänestä enempää. Tämä toive kun ei tule toteutumaan.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Thefrisky.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat