Mainos

Toobe-valaisin

Kartellin Toobe-valaisimia on kahta kokoa. 170 senttimetriä korkea lattiamalli on ihmisen mittainen solakka pylväs. Pöytämalli on sen 55 senttimetriä korkea sisarus. Värejä on neljä ja lisänä yksi väritön, kirkas malli.


Toobe on hauska, koska kaikki mitä siinä on, näkyy. Kihara johto, joka matkustaa tuubin sisällä alhaalta ylös energiaa kuljettaen on yhtä aikaa koristeellinen, pelkistetty ja tarpeellinen. Italialainen Ferruccio Laviani on suunnitellut Tooben, kuten kaikki muutkin Kartellin valaisimet. Se tuli mallistoon vuonna 2007.

Tooben erikoisuus on läpinäkyvän pleksiputken yläosan liukuvärjäys. Putken sisällä oleva valkoinen varjostin suuntaa valon kauniisti ylöspäin ja antaa miellyttävän epäsuoran valon tilaan. Korkeaa lattiamallia on helppo siirrellä sen kyljessä olevien aukkojen avulla. Yksi kappale sopii minne vain, mutta kuinka mahtava olisikaan kokonainen rivi? Siitä muodostuisi mielenkiintoinen tilan jakaja, ehkei kotiin, mutta julkiseen tilaan kylläkin. Näinä aikoina hyvää on myös energiansäästölamppu – Toobella on ekologinen sydän.

Toimittaja: Hanna Sumari

Kuvauksen valaisimet:

Ferruccio Laviani 2007/ Kartell, Kartell flagstore, Erottajankatu 5, Helsinki, puh. (09) 611 420, helsinki@kartellflag.com, www.kartell.it

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.