Tomi Metsäketo: Puumanaiset ovat hämmentävän suoria

Laulaja Tomi Metsäketo on tyytyväinen siihen, että hänellä pikkujoulusesonki kuluu baarien sijaan rauhallisissa kirkkokonserteissa.

Laulaja Tomi Metsäketo on hurmannut yleisönsä upean lauluäänensä lisäksi myös komealla ulkonäöllään. Pikkujouluaikaan meno kaupungilla helposti äityy villiksi, joten Tomi toteaa naureskellen MTV3.fin Viihdeuutisten haastattelussa, että mies mielellään esiintyy tähän vuodenaikaan rauhallisissa kirkkokonserteissa.

Metsäketo on oiva uhri nuoremmista miehistä pitäville puumanaisille ja MTV3.fin Viihdeuutiset tiedustelikin laulajalta, onko hän kokenut hämmentäviä lähentelyjä puumanaisten suunnalta?

– Näin pikkujouluaikaan jos liikkuu jossain, missä on keski-ikäisiä, humalaisia naisia niin he saattavat olla aika hämmentävän suoria ja erittäin ystävällisiä, sanotaan näin. Onhan aikuinen nainen sellainen, joka tietää mitä haluaa ja olen kai jotenkin heille niin tuttu ihminen musiikin kautta, että minua on helppo lähestyä, Tomi miettii.

Tomi itse pitää kehujen keskellä jalat maassa. Miehen konserteissa fanit käyttäytyvät asiallisesti ja Tomi myös tervehtii mielellään fanejaan. Laulaja ei kuitenkaan ulkonäölleen mitään voi, joten välillä hän on joutunut musiikin sijaan miehen ulkonäköön keskittyvien puumanaisten turhankin läheisten hyökkäysten kohteeksi.

– Kovasti keski-ikäiset naiset haluavat minua halia. Kun he yhtäkkiä hyökkäävät jostain ja halaavat, niin se on aina aika yllättävää. Kyllä minäkin tykkään halia, ei siinä mitään. Se on ihan mukavaa, mutta jos täysin tuntematon tulee kolmen promillen humalassa halaamaan, niin kyllä se on sen verran yllättävää, että siinä vähän aina pelästyy, Tomi kertoo pilke silmäkulmassa.

Tomi Metsäketo esiintyy joulukuussa Kuului laulu enkelten – kiertueella. Tuoreimmat kuulumiset saa Metsäkedon virallisen Tomi Metsäketo [official] - Facebook-sivun kautta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat