Mainos

Tomi Maanoja sopimukseen norjalaisseuran kanssa

Suomalaismaalivahti Tomi Maanoja on solminut kauden 2012 kattavan sopimuksen Norjan toiseksi korkeimmalla tasolla pelaavan Sandefjordin kanssa.

Maanoja pelasi viime kauden FC Hongassa, mutta espoolaisjoukkue ei käyttänyt sopimuksessa ollutta optiota.

- Todella tyytyväinen pitää olla. Sopimus on yhden kauden mittainen ja se oli molempien intresseissä. Olin täällä viikon näytillä ja aika nopeasti seura ilmoitti olevansa minusta kiinnostunut, Maanoja kertoi MTV3.fin haastattelussa.

- Kävin viikonloppuna Suomessa ja palasin tänne tänään aamulla matkalaukkujen kanssa, maalivahti lisää.

Maanoja on kokenut ikäviä takaiskuja viime vuosien aikana. Hän siirtyi Hongasta ruotsalaisen AIK:n riveihin kaudella 2008. Lupaavasti alkanut ura Ruotsissa tyssäsi kuitenkin vakavaan loukkaantumiseen. Tämän jälkeen vastuu oli vähissä ja 25-vuotias maalivahti palasi Honkaan kaudeksi 2011.

Menneen kauden Maanoja pelasi Hongan ykkösvahtina, mutta jatkoa hänelle ei seurassa enää tarjottu. Loppuvuosi ja alkutalvi on mennyt uutta seuraa etsiessä.

- Totta kai välillä sitä stressasi enemmän ja välillä vähemmän tästä tilanteesta, että joukkuetta ei vielä ole. Tiesin kuitenkin koko ajan, että olen niin hyvä maalivahti, että joukkue löytyy jossain vaiheessa. Ja niin siinä kävikin, Maanoja iloitsi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.