Tomaattisilli

  • 1 kg rasvasillifileitä
  • Liemi:
  • 300 g tomaattipyreetä
  • 50 g kaprista
  • 50 g hienonnettua sipulia
  • 1 dl hienoa sokeria
  • 1,5 dl valkoviiniä
  • 1 dl ruokaöljyä
  • 3 dl vettä
  • 5 g hienonnettua valkopippuria

Huuhtele ja tarvittaessa liota sillifileet, valuta. Freesaa tomaattipyreetä ja jäähdytä. Sekoita marinadiliemi ja laita sillit astiaan kerroksittain liemen kanssa. Anna sillin tekeytyä jääkaapissa noin 4 vuorokautta. Leikkaa silli kauniiksi viipaleiksi tarjoiluvadille ja koristele esimerkiksi kananmunaviipaleilla ja kapriksenmarjoilla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja