Mainos

Tomaattisilli

  • 1 kg rasvasillifileitä
  • Liemi:
  • 300 g tomaattipyreetä
  • 50 g kaprista
  • 50 g hienonnettua sipulia
  • 1 dl hienoa sokeria
  • 1,5 dl valkoviiniä
  • 1 dl ruokaöljyä
  • 3 dl vettä
  • 5 g hienonnettua valkopippuria

Huuhtele ja tarvittaessa liota sillifileet, valuta. Freesaa tomaattipyreetä ja jäähdytä. Sekoita marinadiliemi ja laita sillit astiaan kerroksittain liemen kanssa. Anna sillin tekeytyä jääkaapissa noin 4 vuorokautta. Leikkaa silli kauniiksi viipaleiksi tarjoiluvadille ja koristele esimerkiksi kananmunaviipaleilla ja kapriksenmarjoilla.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.