Tom Lindholm palaa rakastettuun Kyllä isä osaa -rooliinsa – näin hän muistelee sarjan kuvauksia 90-luvulla: "Juhannusaattonakin luin tekstiä"

Tom Lindholm paljastaa suosikkikohtauksensa Kyllä isä osaa -sarjasta 0:48
Katso video: Tom Lindholm paljastaa suosikkikohtauksensa Kyllä isä osaa -sarjasta

Tom Lindholm nähdään 90-luvun suosikkisarjasta tutussa roolissaan Kyllä isä osaa -elokuvassa.

90-luvun rakastettu Kyllä isä osaa -komediasarja herää uudelleen henkiin, kun sarjaan perustuva, samanniminen elokuva saapuu valkokankaille 28. maaliskuuta. Elokuvan päärooleissa nähdään samat tutut kasvot kuin Kyllä isä osaa -tv-sarjassakin: Perheen isää esittää Tom Lindholm, äitiä Tuija Ernamo, Jonna-tytärtä Maiju Jokinen ja Jussi-poikaa Jarno Jokinen. Lisäksi perheessä on yksi uusi tulokas, Jonnan poika Junnu (Vilppu Eleinen).

Kyllä isä osaa -elokuvan kutsuvierasensi-iltaa vietettiin torstaina 21. maaliskuuta Helsingin Finnkino Tennispalatsissa. Paikalle saapunut Tom Lindholm paljasti, että näkee elokvan ensimmäistä kertaa vasta kutsuvierasensi-illassa.

Jännä nähdä, silmillehän se tulee, hän naurahti.

Lindholm kertoi, että usein pakettiin saadut työt katoavat ajan kuluessa päästä. Kyllä isä osaa -roolin kanssa tilanne oli kuitenkin toinen.

– Kun sain elokuvan käsikirjoituksen, niin ajattelin, ainiin, tämähän on tämä kaveri ja se menee näin, hän sanoi.

90-luvun Kyllä isä osaa -televisiosarjan kuvaukset ovat piirtyneet Lindholmin mieleen hektisinä. Vuorosanoja oli näyttelijän mukaan valtavasti. 

– Juhannusaattonakin luin tekstiä. Se oli hektistä. Sarjaa ei myöskään tehty kronologisesti, vaan yhden viikon teimme ehkä keittiökohtauksia, yhden sänkykohtauksia ja yhden olohuonekohtauksia. Se oli työntäyteistä mutta mukavaa, hän muisteli.

Kyllä isä osaa -sarja toi näyttelijöilleen valtavasti julkisuutta. Lindholm kuvailee sarjan tuomaa julkisuutta siten, ettei hän yleensä istu ravintolassa selkä oveen päin, mutta noina aikoina hän istui. Hän ei kuitenkaan pidä julkisuutta huonona asiana.

– Ei minulla ole ongelmia sen kanssa. On ollut tosi mukavaa tavata ihmisiä, hän totesi.

Yllä olevalla videolla Lindholm paljastaa suosikkikohtauksensa Kyllä isä osaa sarjasta!

Lue myös:

    Uusimmat